2022. október 02., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (50)
augusztus (20)
július (33)
június (41)
május (41)
április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Semmelweis-nap alkalmából elismeréseket vehettek át a kispesti egészségügyi dolgozók

Főoldal>Közülünk>Semmelweis-nap alkalmából elismeréseket vehettek át a kispesti egészségügyi dolgozók
 
Írta: Szerk.
2020. július 01. 12:47
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Az egészségügyi dolgozók, ahogy Kispesten, úgy az egész országban bebizonyították kiemelkedő szakmai rátermettségüket a koronavírus-járvány elleni védekezésben, ez pedig még jobban érzékelteti, hogy mennyire megérdemelten kapták meg Kispesten a munkájukért járó elismeréseket, hagyományosan, Semmelweis-nap alkalmából.

Az ünnepség, és az idei Semmelweis-nap különlegességére mutatott rá köszöntőjében Dr. Kumin Marianna, a Kispesti Egészségügyi Intézet főigazgató-főorvosa, hiszen a veszélyhelyzet idején kiemelt figyelem kísérte az egészségügyi dolgozók munkáját. Az ő munkájuknak és helytállásuknak hála az Egészségügyi Intézet jól tudott alkalmazkodni a folyamatosan változó helyzethez – mondta.

 

Önkormányzati dicsérő oklevelet vehetett át a kispestiek egészségéért végzett kiemelkedő munkája elismeréseként Dr. Ernszt Edina fül-orr-gégész és Kertészné Lepsényi Szabó Anikó titkárnő.

 

A képen a következők lehetnek: 2 ember

Fotó: Facebook

 

A Kispesti Egészségügyi Intézet Közalkalmazotti Tanácsának elismerését idén tízen vehették át: , Pásztás Anna (radiológia), Domán Vivien (tüdőgyógyászat), dr. Borza Júlia (bőrgyógyászat), dr. Fürszt Ágnes (fül-orr-gégészet), Sallói Gabriella (reumatológia), Páling Annamária (belgyógyászat), Tóth Balázsné (nőgyógyászat), Kolev Gabriella (diabetológia), Tóth Géza és Gődény László (masszázs).

 

A Betegirányítók lettek idén a kitüntetett osztály, amely tagjai elismerő oklevelet és ajándékkosarat kaptak. De az Egészségügyi Intézet varrodája is dicséretet érdemelt, mert Szivák Katalin kezdeményezésére több mint 4500 szájmaszkot varrtak a járvány idején.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.