2019. március 20., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
november (50)
október (66)
szeptember (25)
augusztus (34)
július (28)
június (44)
 Friss kommentekTwitter
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
2016. június 20. 21:55
Gabi Sajnálattal olvastuk az óvodákkal kapcsolatos hírt, döntéseket... ma történt épp egy óvodai baleset a Bóbita óvodában... pedig tavaly ...
Piacfejlesztés és lakáskoncepció volt a téma a testületi ülésen
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Továbbra is dr. György István vezeti Budapest Főváros Kormányhivatalát

Főoldal>Közülünk>Továbbra is dr. György István vezeti Budapest Főváros Kormányhivatalát
 
Írta: Szerk.
2018. július 12. 09:00
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Kinevezte a fővárosi és a 19 megyei kormánymegbízottat Orbán Viktor miniszterelnök, így a Budapesti Kormányhivatalt továbbra is dr. György István vezeti, Kispest volt országgyűlési képviselője, Tarnai Richárd pedig a Pest Megyei Kormányhivatal élén látja el feladatát.

– Folytatjuk kollégáimmal azt a munkát, amelyet négy évvel ezelőtt elkezdtünk annak érdekében, hogy a budapestiek, így a kispestiek is a lehető legszakszerűbben és leghatékonyabban intézhessék a családtámogatással, ellátásokkal vagy bármilyen, az állammal kapcsolatos ügyeiket – nyilatkozta lapunknak dr. György István. A kormánymegbízott hangsúlyozta, a kormányhivatal, és a kerületi (járási) hivatalok jelentik a találkozási pontot az emberek és az állam között, ezért lelkiismeretesen, az emberek igényeire odafigyelve dolgoznak a jövőben is.

 

Az ünnepségen Orbán Viktor úgy fogalmazott: a magyar államnak és az azt igazgatóknak mindig úgy kell működniük, hogy az állam megtartson minket annak, amik vagyunk, megőrizze Magyarországot magyar országnak. Jelezte, nem lesz más a kormánymegbízottak munkájának vezérfonala a következő években sem. Ezért azt kérte tőlük, hogy azzal a testtartással végezzék munkájukat, amelyben ott van egy ezeréves magyar állam.

 

Dr. György István nem ismeretlen a kispestiek számára, hiszen rendszeresen támogat kispesti rászorulókat az olyan jótékonysági kezdeményezései útján, mint a Varázskaraván, illetve az „Adjunk a húroknak… és a rászorulóknak is!” elnevezésű jótékonysági koncertje. Korábban főpolgármester-helyettesként számos Kispestet érintő fejlesztés kezdeményezője volt, így az ő nevéhez fűződik többek között az Ady Endre út és a Sibrik felüljáró felújítása, a Derkovits utca forgalomcsillapítása is. A közelmúltban Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) fejlesztéspolitikai tanácsnokkal együtt közreműködött abban, hogy megépülhessen a Vass Lajos Általános Iskolában egy új kézilabdapálya, a Csokonai utcában szabadidő-és sportparkot alakítsanak ki, és egy új szabadidőközponttal megújulhasson a KÖKI melletti kiserdő is, amely mellé zajvédő fal kialakítását is szervezik. Dr. György István, aki Kispest és Kőbánya fideszes választókerületi elnöke is, lapunknak aláhúzta, a kerületben élők a továbbiakban is számíthatnak rá.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.