2022. május 27., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Továbbra is dr. György István vezeti Budapest Főváros Kormányhivatalát

Főoldal>Közülünk>Továbbra is dr. György István vezeti Budapest Főváros Kormányhivatalát
 
Írta: Szerk.
2018. július 12. 09:00
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Kinevezte a fővárosi és a 19 megyei kormánymegbízottat Orbán Viktor miniszterelnök, így a Budapesti Kormányhivatalt továbbra is dr. György István vezeti, Kispest volt országgyűlési képviselője, Tarnai Richárd pedig a Pest Megyei Kormányhivatal élén látja el feladatát.

– Folytatjuk kollégáimmal azt a munkát, amelyet négy évvel ezelőtt elkezdtünk annak érdekében, hogy a budapestiek, így a kispestiek is a lehető legszakszerűbben és leghatékonyabban intézhessék a családtámogatással, ellátásokkal vagy bármilyen, az állammal kapcsolatos ügyeiket – nyilatkozta lapunknak dr. György István. A kormánymegbízott hangsúlyozta, a kormányhivatal, és a kerületi (járási) hivatalok jelentik a találkozási pontot az emberek és az állam között, ezért lelkiismeretesen, az emberek igényeire odafigyelve dolgoznak a jövőben is.

 

Az ünnepségen Orbán Viktor úgy fogalmazott: a magyar államnak és az azt igazgatóknak mindig úgy kell működniük, hogy az állam megtartson minket annak, amik vagyunk, megőrizze Magyarországot magyar országnak. Jelezte, nem lesz más a kormánymegbízottak munkájának vezérfonala a következő években sem. Ezért azt kérte tőlük, hogy azzal a testtartással végezzék munkájukat, amelyben ott van egy ezeréves magyar állam.

 

Dr. György István nem ismeretlen a kispestiek számára, hiszen rendszeresen támogat kispesti rászorulókat az olyan jótékonysági kezdeményezései útján, mint a Varázskaraván, illetve az „Adjunk a húroknak… és a rászorulóknak is!” elnevezésű jótékonysági koncertje. Korábban főpolgármester-helyettesként számos Kispestet érintő fejlesztés kezdeményezője volt, így az ő nevéhez fűződik többek között az Ady Endre út és a Sibrik felüljáró felújítása, a Derkovits utca forgalomcsillapítása is. A közelmúltban Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) fejlesztéspolitikai tanácsnokkal együtt közreműködött abban, hogy megépülhessen a Vass Lajos Általános Iskolában egy új kézilabdapálya, a Csokonai utcában szabadidő-és sportparkot alakítsanak ki, és egy új szabadidőközponttal megújulhasson a KÖKI melletti kiserdő is, amely mellé zajvédő fal kialakítását is szervezik. Dr. György István, aki Kispest és Kőbánya fideszes választókerületi elnöke is, lapunknak aláhúzta, a kerületben élők a továbbiakban is számíthatnak rá.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.