2021. december 07., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Új kézilabdapályát kaptak a kispesti diákok

Főoldal>Kupa>Új kézilabdapályát kaptak a kispesti diákok
 
Írta: Szerk.
2018. július 17. 10:30
Rovat: Kupa
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A régi, balesetveszélyes, töredezett aszfaltú helyett új, modern kültéri kézilabdapálya várja a Vass Lajos Általános Iskola diákjait szeptembertől. A pálya a kormány több milliárd forintos keretösszegű „Rekortán pálya fejlesztési programja” részeként a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg.

A régi, töredezett aszfaltú, játékra már-már alkalmatlan, de a diákokhoz mindenképp már méltatlan aszfaltú kézilabdapálya helyett egy modern, új épült a Vass Lajos Általános Iskola udvarán. A fejlesztés külön öröm többek között azért is, mert az intézmény a Magyar Kézilabda Szövetség hivatalos partneriskolája, így XXI. századi körülmények között edzhetnek az ifjú tehetségek.

 

Ilyen lett...

 

– Minden kispesti iskolában megvalósuló fejlesztésnek nagyon örülök, nem utolsó sorban azért, mert számos épület és udvar is rossz műszaki és elhanyagolt általános állapotban került át az államhoz – mondta lapunknak Dódity Gabriella fejlesztéspolitikai tanácsnok, aki a kültéri pálya telepítését szorgalmazta és elősegítette.

 

A hivatalos átadóra várhatóan szeptember 3-án kerül sor, de az Elios Kispest Női Kézilabda Klub sportolói már addig is edzhetnek rajta. A rendezvényen, ahol válogatott játékosok is megjelennek majd, pályaavató meccset is játszanak az U13-as lányok - mondta lapunknak Duráczky Márton, a Női Kézilabda Klub sportklub utánpótlás igazgatója. A klub két éve működik együtt a Vass Lajos Általános Iskolával, idén indul a második kézilabdás osztály, és jelenleg mintegy 70 diák sportol az klub színeiben.

 

Ilyen volt...

 

– Köszönettel tartozunk a Vass Lajos Általános Iskolának a nagyszerű együttműködésért és nagyszabású terveink vannak a jövőre nézve – mondta lapunknak Győri Ágnes válogatott kézilabda kapus, a kispesti klub utánpótlás edzője, aki hozzátette: egy könnyűszerkezetű kézilabdacsarnok megépítését is célul tűzték ki, amely megvalósításhoz már benyújtották a pályázatot.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.