2019. június 24., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
november (50)
október (66)
szeptember (25)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Új kézilabdapályát kaptak a kispesti diákok

Főoldal>Kupa>Új kézilabdapályát kaptak a kispesti diákok
 
Írta: Szerk.
2018. július 17. 10:30
Rovat: Kupa
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A régi, balesetveszélyes, töredezett aszfaltú helyett új, modern kültéri kézilabdapálya várja a Vass Lajos Általános Iskola diákjait szeptembertől. A pálya a kormány több milliárd forintos keretösszegű „Rekortán pálya fejlesztési programja” részeként a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg.

A régi, töredezett aszfaltú, játékra már-már alkalmatlan, de a diákokhoz mindenképp már méltatlan aszfaltú kézilabdapálya helyett egy modern, új épült a Vass Lajos Általános Iskola udvarán. A fejlesztés külön öröm többek között azért is, mert az intézmény a Magyar Kézilabda Szövetség hivatalos partneriskolája, így XXI. századi körülmények között edzhetnek az ifjú tehetségek.

 

Ilyen lett...

 

– Minden kispesti iskolában megvalósuló fejlesztésnek nagyon örülök, nem utolsó sorban azért, mert számos épület és udvar is rossz műszaki és elhanyagolt általános állapotban került át az államhoz – mondta lapunknak Dódity Gabriella fejlesztéspolitikai tanácsnok, aki a kültéri pálya telepítését szorgalmazta és elősegítette.

 

A hivatalos átadóra várhatóan szeptember 3-án kerül sor, de az Elios Kispest Női Kézilabda Klub sportolói már addig is edzhetnek rajta. A rendezvényen, ahol válogatott játékosok is megjelennek majd, pályaavató meccset is játszanak az U13-as lányok - mondta lapunknak Duráczky Márton, a Női Kézilabda Klub sportklub utánpótlás igazgatója. A klub két éve működik együtt a Vass Lajos Általános Iskolával, idén indul a második kézilabdás osztály, és jelenleg mintegy 70 diák sportol az klub színeiben.

 

Ilyen volt...

 

– Köszönettel tartozunk a Vass Lajos Általános Iskolának a nagyszerű együttműködésért és nagyszabású terveink vannak a jövőre nézve – mondta lapunknak Győri Ágnes válogatott kézilabda kapus, a kispesti klub utánpótlás edzője, aki hozzátette: egy könnyűszerkezetű kézilabdacsarnok megépítését is célul tűzték ki, amely megvalósításhoz már benyújtották a pályázatot.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.