2021. október 20., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Újra teljes szakmai profillal áll a kispestiek rendelkezésére az Egészségügyi Intézet

Főoldal>Közérdekű>Újra teljes szakmai profillal áll a kispestiek rendelkezésére az Egészségügyi Intézet
 
Írta: Szerk.
2020. június 22. 15:58
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Időkorlátozás nélkül, teljes üzemmódban és szakmai profillal áll rendelkezésre a Kispesti Egészségügyi Intézet a betegek számára, derült ki Dr. Kumin Marianna közleményéből. Az intézmény főigazgató-főorvosa felhívta a figyelmet, hogy továbbra is valamennyi szakrendelésre telefonos konzultáció, indokolt esetben időpont foglalás szükséges.

Tisztelt Kispesti Lakosok!
Kedves Betegeink!

 

A COVID-19 járványügyi veszélyhelyzet kedvező alakulása - köszönhetően az Országos, Kerületi és Intézeti szintű időben meghozott szükségszerű intézkedéseknek és az Önök fegyelmezett együttműködésének - engedi utolsó lépcsőként időkorlátozás nélkül, teljes üzemmódban és szakmai profillal a rendelkezésre állást.

 

Az elmaradt vizsgálatok kontroll nélküli befogadása a jelenlegi kedvező, de sok bizonytalanságot is sejtető járványügyi helyzetben újabb veszély forrása lenne, ezért maradt meg előírásként az előzetes telefonos konzultáció és indokoltság esetén időpont foglalás valamennyi szakrendelésre. Így érhető el, hogy ne legyen egyidejű tömeges mozgás, hosszas várakozás az intézet területén. Megmarad a bejáratoknál a lázmérés és változatlanul előírás a maszk viselése is a kézfertőtlenítés mellett.


Sajnálattal értesültem arról, hogy az elmúlt héten 50 db. szájmaszk tűnt el a főbejáratnál, az e heti számok sem megnyugtatóak. Tisztelettel kérem, hogy a kapuban átadott, általunk varrt szájmaszkot távozáskor szíveskedjenek leadni. Pótlása már nehézkes, hisz az asszisztensnők ma már szakfeladataiknak tesznek eleget, nem a varrodában nyújtanak segítséget. Amennyiben kérésem nem talál meghallgatásra, be kell vezetnünk letéti díj kérését a maszk átadásakor.


A Laboratórium kérése, hogy változatlan telefonszámon 06-1 34675955 és a 06-30 183 5063 szélesebb időintervallumban lehet időpontot kérni a továbbiakban; naponta 11-14 óra között.


A gastroenterológiai vizsgálatokra időpontot kérni a 22-i héttől csak a „szakrendelések” fül alatt feltüntetett telefonszámon és megadott rendelési időben lehetséges.


A kismamák cukorterheléses vérvizsgálata június 29-étől ismételten a Laboratóriumban történik, a 7 órai időpontot erre a vizsgálatra vonatkozóan fenntartják a kismamák részére.

Tudom, hogy az időpont foglalás, beléptetés (noha ma már rövidített formában zajlik) időigényes, de kérem fogadják el, hogy valamennyi biztonsági intézkedés az Önök és Dolgozóink védelmét szolgálja.


Azt kérem, hogy az újraindítás adta felszabadult találkozások, nagyobb mozgástér mellett is lehetőség szerint tartsák be az eddig jól alkalmazott védelmi stratégiát; mint a tömeghelyek lehető elkerülését, fokozott kéz higiéniát, zárt térben maszk viselését saját biztonságuk érdekében.

Jó egészséget és felelősen megtervezett szép nyarat kívánok!

 

Dr. Kumin Marianna
főigazgató-főorvos

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.