2024. június 19., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
  Error: Cannot produce JPEG file. [./images/tmp-res/kispest-info.feee77ae65fb.jpg]

Vége lehet az eső utáni árvizeknek Öreg-Kispesten?

Főoldal>Közérdekű>Vége lehet az eső utáni árvizeknek Öreg-Kispesten?
 
Írta: Szerk.
2017. június 15. 15:00
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Több éves huzavona után megépülhet az a 200 méteres csatornaszakasz, amelynek hiánya miatt Öreg-Kispesten nagyobb esőzések idején rendszeresen elönti a víz a lakók otthonait.

A Nádasdy, Karinthy, Garázs és Fecske utcák környékén élők problémája hamarosan megoldódhat, hiszen megnyílt a lehetősége annak, hogy a Fővárosi Önkormányzat megépítse a hiányzó 200 méteres csatornaszakaszt, amelyet egy jogvita miatt eddig nem tudtak befejezni.

 

– A  hiányzó, mintegy 200 méter csatorna megvalósítására a Budapest Komplex Integrált Szennyvízelvezetése projekt (BKISZ) részeként kerülhet sor. A megvalósításra vonatkozó közbeszerzési eljárás jelenleg előkészítés alatt áll – közölte lapunkkal a Fővárosi Önkormányzat sajtóirodája, akik hozzátették: a 212 m hosszú szakasz megépítésével Kispest kertvárosi részein az intenzív záporok során jelentkező elöntések tekintetében jelentős javulás várható.

 

Korábban Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) fejlesztéspolitikai tanácsnok Földesi Gyulával, a Fidesz kispest-pesterzsébeti választókerületi elnökével és dr. György Istvánnal, Budapest kormánymegbízottjával közösen tárgyalt a hiányzó szakasz megépítését sürgetve Palkó Györggyel, a Fővárosi Csatornázási Művek vezérigazgatójával.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.