2018. június 24., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (38)
április (39)
március (45)
február (51)
január (47)
· 2017
december (37)
november (43)
október (38)
szeptember (29)
 Friss kommentekTwitter
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
2016. június 20. 21:55
Gabi Sajnálattal olvastuk az óvodákkal kapcsolatos hírt, döntéseket... ma történt épp egy óvodai baleset a Bóbita óvodában... pedig tavaly ...
Piacfejlesztés és lakáskoncepció volt a téma a testületi ülésen
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Vége lehet az eső utáni árvizeknek Öreg-Kispesten?

Főoldal>Közérdekű>Vége lehet az eső utáni árvizeknek Öreg-Kispesten?
 
Írta: Szerk.
2017. június 15. 15:00
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Több éves huzavona után megépülhet az a 200 méteres csatornaszakasz, amelynek hiánya miatt Öreg-Kispesten nagyobb esőzések idején rendszeresen elönti a víz a lakók otthonait.

A Nádasdy, Karinthy, Garázs és Fecske utcák környékén élők problémája hamarosan megoldódhat, hiszen megnyílt a lehetősége annak, hogy a Fővárosi Önkormányzat megépítse a hiányzó 200 méteres csatornaszakaszt, amelyet egy jogvita miatt eddig nem tudtak befejezni.

 

– A  hiányzó, mintegy 200 méter csatorna megvalósítására a Budapest Komplex Integrált Szennyvízelvezetése projekt (BKISZ) részeként kerülhet sor. A megvalósításra vonatkozó közbeszerzési eljárás jelenleg előkészítés alatt áll – közölte lapunkkal a Fővárosi Önkormányzat sajtóirodája, akik hozzátették: a 212 m hosszú szakasz megépítésével Kispest kertvárosi részein az intenzív záporok során jelentkező elöntések tekintetében jelentős javulás várható.

 

Korábban Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) fejlesztéspolitikai tanácsnok Földesi Gyulával, a Fidesz kispest-pesterzsébeti választókerületi elnökével és dr. György Istvánnal, Budapest kormánymegbízottjával közösen tárgyalt a hiányzó szakasz megépítését sürgetve Palkó Györggyel, a Fővárosi Csatornázási Művek vezérigazgatójával.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.