2018. szeptember 24., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus (34)
július (28)
június (44)
május (38)
április (39)
március (45)
február (51)
január (47)
· 2017
december (37)
 Friss kommentekTwitter
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
2016. június 20. 21:55
Gabi Sajnálattal olvastuk az óvodákkal kapcsolatos hírt, döntéseket... ma történt épp egy óvodai baleset a Bóbita óvodában... pedig tavaly ...
Piacfejlesztés és lakáskoncepció volt a téma a testületi ülésen
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Vegyen egy képet Bogiért!

Főoldal>Közülünk>Vegyen egy képet Bogiért!
 
Írta: Szerk.
2017. október 10. 12:50
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Fogyatékkal élők festményeiből, egy kiállítással egybekötött aukciót szervez a Második Élet Alapítvány, és Lunger Katalin mester Tarkarét csoportja. A befolyt összeget egy kislánynak, Horváth Boglárkának ajánlják fel, aki 2015-ben szívleállás következtében súlyos, maradandó agykárosodást szenvedett. A család azóta szélmalomharcot vív a napi megélhetésért.

Bogi - aki a nyitóképen még betegsége előtt látható - két éve nem lát, sem beszélni, sem mozogni nem képes. Állandó, 24 órás felügyeletet és ápolást igényel, ezért a szüleinek folyamatosan mellette kell lenniük. Így viszont munkát vállalni nem tudnak, állandó megélhetési gondokkal küzdenek. A fiatal kislány egyedül nem tudja elhagyni az ágyat, a pelenka költségei, a felfekvést meggátoló matrac ára mind-mind megfizethetetlen már a család számára.

 

 

A Boglárka ápolásával, gondozásával és rehabilitációjával járó egészségügyi költségek közel százezer forint kiadást jelentenek minden hónapban számukra. Annak érdekében, hogy Bogi és családja élete kicsit könnyebbé váljon, hogy akadálymentes lakásba költözhessenek, illetve képesek legyenek a havi kiadásokat fedezni, 2016-ban barátok és támogatók létrehozták a Második Élet Alapítványt, amelyen keresztül mindenki, aki segíteni szeretne, lehetőségeihez mérten eljuttathatja adományát a családnak.

Az alapítvány, valamint Lunger Katalin speciális igényű fiatalokat tömörítő Tarkarét csoportjának jóvoltából újabb segítséget kap a család: fogyatékkal élők - Down-kóros, vak illetve értelmi sérült – csoportja festett képeket azért, hogy az egykoron egészséges, de most haldokló gyermeknek és a családjának pénzt gyűjtsenek. A festmények kikiáltási ára 5000 Ft. 

Aki segíteni szeretne, október 12-én 18 órakor látogasson el a Shopmark Galériájába, ahol licitálhat a képekre. A befolyó összegből Bogi családját támogatják.

Aki ezen felül is segíteni szeretne, az alábbi számlaszámon megteheti:

11702012-21170926-00000000 (OTP)

Egyéb segítség esetén keressék Szabó-Geletta Katalint, a szabo.gelkata@gmail.com e-mail címen. 

Fotók: Második Élet alapítvány/Facebook

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.