2024. június 20., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Kovács Zoltán: Magyarország szuverenitásának megőrzése a cél

Főoldal>Közérdekű>Kovács Zoltán: Magyarország szuverenitásának megőrzése a cél
 
Írta: Szerk.
2017. december 04. 14:28
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Bár Soros György a napokban igyekezett cáfolni és magyarázni a kormány által kezdeményezett nemzeti konzultáció pontjait, Kovács Zoltán kormányszóvivő Kispesten kifejtette: annak minden állítása forrás megjelölésével fellelhető. Mint mondta, a milliárdos már 2015-ben publikálta, milyen jövőt szán Európának, és támogatja a bevándorlók betelepítését.

Migrációról, határzárról, az ország szuverenitásáról és a Soros-tervről is beszélt Kovács Zoltán Kispesten.

 

– Magyarország nem akar bevándorlóországgá válni, ezért az egyik legszigorúbb bevándorlási politikát alkalmazza az unióban, a jogszabályok betartásával. 2015-ben több mint 400 ezer bevándorló haladt át az országon, hogy elérjék a sokkal kedvezőbb szociális ellátórendszerrel rendelkező Németországot, vagy Svédországot. A magyar kormány viszont szeretné megőrizni az ország szuverenitását, az életmódunkat, a kultúránkat – szögezte le Kovács Zoltán.

 

Soros György a napokban hiába próbálta cáfolni a nemzeti konzultáció pontjait, tervének részletei már 2015-ös interjúkban, publikációkban, előadások anyagában szabadon hozzáférhető. A migránsok kötelező betelepítését és többmilliós támogatásukat szorgalmazza a tőzsdespekuláns. Vagyis az álláspontja ismert, és egyértelműen látszik, hogy Brüsszel Soros György tervét hajtja végre.

 

– Soros már 2015-ben kijelentette, hogy a magyar kormány politikai ellenzéke akar lenni, akkor Isten hozta Soros úr a politikában! – tette hozzá Kovács Zoltán kormányszóvivő, aki hangsúlyozta: a jelenlegi brüsszeli folyamatok az országok szuverenitását igyekeznek felszámolni. Mint mondta, olyan, Európa sorsát meghatározó döntések születnek, amelyek következtében nem az államok szuverén kormányai irányítják Európát közös döntéseikkel, hanem egy olyan nemzetek feletti kormány, amely felelőssége, hatásköre nem tükrözi a népakaratot, és ez ellenétes a magyar kormány álláspontjával.

 

Arra a hallgatói kérdésre, hogy akkor miért nem lépünk ki az unióból, Kovács Zoltán kifejtette: azért, mert az Európai Uniónak van értelme, de pontosan meg kell jelölni, hogy hol húzódnak azok a határok, ahol a döntéseket a nemzeti kormányok kezében kell hagyni, és amely döntésekbe nem szólhatna bele az Európai Unió.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.