2024. június 20., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Rá sem lehet ismerni a pesterzsébeti Kis-Duna-partra

Főoldal>Közérdekű>Rá sem lehet ismerni a pesterzsébeti Kis-Duna-partra
 
Írta: Szerk.
2022. január 14. 16:15
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
„A fürdőt felújítottuk, a sétány elkészül, most a Duna és a Duna-part következik. Szabados Ákos polgármesterrel közösen fogunk dolgozni, hogy ez megvalósuljon az elkövetkezendő években” – egyértelműsítette Földesi Gyula a Kis-Duna pesterzsébeti szakaszáról készített videójában. A Fidesz választókerületi elnöke lapunkat emlékeztette arra, hogy az eddigi fejlesztések Tarlós István korábbi főpolgármester támogatásával valósulhattak meg.

A Kis-Duna pesterzsébeti szakaszáról, a megújult Duna-parti sétányról beszélt közösségi oldalára feltöltött videójában Földesi Gyula. A Fidesz választókerülti elnöke Szabados Ákossal, Pesterzsébet polgármesterével és Terdik Józseffel, a Dél-Pesti Horgászegyesület elnökével látogatott el a partszakaszra, amelyet a korábbi években több komoly fejlesztés is érintett, s amely a következő években is tovább szépül majd.

 

„Ez a sétány, ahol most vagyunk, valamint a mögöttünk látható Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógyfürdő még Tarlós István, korábbi főpolgármester támogatásával valósult meg. Az elkövetkezendő években nemcsak itt, a Duna-parton, hanem magánál a Dunánál is komoly fejlesztések várhatóak” – magyarázta Földesi Gyula, utalva azokra a munkákra, amelyek nyomán a jövőben mintegy 57 kilométer hosszú szakaszon tisztítják meg a folyót s javítanak annak vízminőségén. Az Európai uniós projekt keretében megvalósuló beruházás előkészítését és tervezését a Budapest Fejlesztési Központ 2024-re fejezi be, addig a megvalósításhoz szükséges összes vízjogi és környezetvédelmi engedélyt is beszerzik.

 

A kormánypárt választókerületi elnöke úgy fogalmazott, példátlan természeti kincs található a kerület határában, s környezetünk védelme gyermekeink miatt is fontos, ezért közös ügyünk és felelősségünk, hogy óvjuk, ápoljuk a Duna-partot, ahová természetesen nemcsak a pesterzsébetiek, hanem rengeteg kispesti is rendszeresen ellátogat.

 

„A fürdőt felújítottuk, a sétány elkészül, most a Duna és a Duna-part következik. Szabados Ákos polgármesterrel közösen fogunk dolgozni, hogy ez megvalósuljon az elkövetkezendő években” – hangsúlyozta Földesi Gyula, aki szavai szerint horgászként is nagyon várja, hogy egy jobb, tisztább környezetben tudjon hódolni szeretett hobbijának.

Főkép: pesterzsebet.hu

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.