2019. szeptember 22., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus (14)
július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

25 éves a Szivárvány Óvoda

Főoldal>Kölyök>25 éves a Szivárvány Óvoda
 
Írta: Szerk.
2017. május 15. 15:43
Rovat: Kölyök
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Fennállásának 25. évfordulóját ünnepelte a kispesti Szivárvány Óvoda. A jeles alkalomból ünnepi műsorral kedveskedtek az érdeklődőknek az intézmény volt és mostani növendékei, sőt a pedagógusok is.

Az óvoda vezetője Kaszper Ágnes ünnepi köszöntő beszédében az óvoda múltjáról beszélt, amiről elmondható, hogy egyáltalán nem volt zökkenő mentes a mai állapot elérése. 1991-ben kapták meg a jelenlegi épületet, ami korábban egy bölcsőde majd aztán egy iskola volt, ami elmondása szerint, meg is látszott rajta, szóval bőven volt mit tenni, de beszédében hangsúlyozta: már akkor úgy érezte, megtalálták azt a helyet, ahol gyökeret verhet az óvoda és ahol le lehet rakni az alapokat.

 

 

A jubileumi ünnepségén megjelent és beszédet mondott dr. György István Budapest Főváros kormánymegbízottja is, aki ajándékkal is kedveskedett: 150 ezer forintos pénzügyi támogatást nyújtott az óvoda „kívánságlistájának” megvalósításához, emellett – a gyerekek legnagyobb örömöre – a kormánymegbízott és Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) képviselő, közösen átadtak két nyalókából készült tortát, kettő darab gyermekmotort és homokozó csomagokat is.

 

 

A kellemes délutáni ünnepséget az óvoda volt és jelen növendékei táncos produkciókkal, versekkel, énekekkel tették még emlékezetesebbé, amiből a pedagógusok is kivették a részüket, az úgynevezett „boszorkány táncukkal”.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.