2020. június 05., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (16)
április (10)
március (31)
február (7)
január (5)
· 2019
december (12)
november (14)
október (26)
szeptember (23)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

25 éves a Szivárvány Óvoda

Főoldal>Kölyök>25 éves a Szivárvány Óvoda
 
Írta: Szerk.
2017. május 15. 15:43
Rovat: Kölyök
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Fennállásának 25. évfordulóját ünnepelte a kispesti Szivárvány Óvoda. A jeles alkalomból ünnepi műsorral kedveskedtek az érdeklődőknek az intézmény volt és mostani növendékei, sőt a pedagógusok is.

Az óvoda vezetője Kaszper Ágnes ünnepi köszöntő beszédében az óvoda múltjáról beszélt, amiről elmondható, hogy egyáltalán nem volt zökkenő mentes a mai állapot elérése. 1991-ben kapták meg a jelenlegi épületet, ami korábban egy bölcsőde majd aztán egy iskola volt, ami elmondása szerint, meg is látszott rajta, szóval bőven volt mit tenni, de beszédében hangsúlyozta: már akkor úgy érezte, megtalálták azt a helyet, ahol gyökeret verhet az óvoda és ahol le lehet rakni az alapokat.

 

 

A jubileumi ünnepségén megjelent és beszédet mondott dr. György István Budapest Főváros kormánymegbízottja is, aki ajándékkal is kedveskedett: 150 ezer forintos pénzügyi támogatást nyújtott az óvoda „kívánságlistájának” megvalósításához, emellett – a gyerekek legnagyobb örömöre – a kormánymegbízott és Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) képviselő, közösen átadtak két nyalókából készült tortát, kettő darab gyermekmotort és homokozó csomagokat is.

 

 

A kellemes délutáni ünnepséget az óvoda volt és jelen növendékei táncos produkciókkal, versekkel, énekekkel tették még emlékezetesebbé, amiből a pedagógusok is kivették a részüket, az úgynevezett „boszorkány táncukkal”.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.