2024. július 21., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június
május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

A Fidesz díszpolgárnak jelölte a Lackner Csabára hasonlító személyt

Főoldal>Közélet>A Fidesz díszpolgárnak jelölte a Lackner Csabára hasonlító személyt
 
Írta: Szerk.
2021. február 25. 11:00
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Kispest hírnevének öregbítéséért, a kerület sajtóban való szerepléséért díszpolgári címre jelölte a kispesti Fidesz-KDNP frakció a Lackner Csabára megtévesztésig hasonlító személyt. Természetesen ez egy fricska, a helyi kormánypárti képviselők olyan kispestieket is javasoltak, akik valóban megérdemlik a kerületi elismerést.

„Kispest díszpolgárának javasoltam az elhíresült felvételeken látható, Lackner Csaba önkormányzati képviselőre megtévesztésig hasonlító személyt, hiszen meglátásom szerint rengeteget tett Kispest hírnevének öregbítéséért, a kerület sajtóban való szerepléséért. Ez a javaslat legalább annyira abszurd, mint a kispesti helyzet. Természetesen olyan kispestieket is javaslunk, akik megérdemlik a kerületi elismerést” – írta Facebook-oldalán Dódity Gabriella kispesti Fidesz–KDNP-s önkormányzati képviselő.

 

Lackner Csaba a mai napig nem vállalja fel azokat az országos sajtót körbejárt felvételeket, ahol egy ventilátor előtt fehér port szárít, majd csíkokba rendezni. Felmerül a kérdés, ha az önkormányzati képviselő valóban úgy véli, hogy a felvételek manipuláltak, akkor miért kellett távoznia az MSZP-ből? Útilaput kötöttek ugyanis Lackner talpára.

Most a kispesti önkormányzatra hárul az a feladat, hogy beazonosítsák a képen látható, Lacknerre megszólalásig hasonlító személyt. Az önkormányzatnak elvileg nem kellene, hogy nehéz dolga legyen, de az elmúlt egy évben sorra maszatoltak és hülyének néztek mindenkit, hiszen nem ismerték fel Lacknert a felvételen. Talán Burány Sándor, Kispest szocialista országgyűlési képviselője volt az, aki az önkormányzati választások után felismerte a képen látható férfit, méghozzá Lackner Csaba személyében. Úgy fogalmazott: 

 

“Lackner beszámíthatatlan állapotban fecserészett.” 

 

Ezt nem tudjuk másként értékelni, mint Burány maga elismerte, hogy Lackner vélhetően bódító szer hatása alatt volt. Burány egyébként korábban jó kapcsolatot ápolt a képviselővel, ám a jó viszony véget ért a felvételek nyilvánosságra kerülésével. Burány egy 2019-es év végi sajtótájékoztatón úgy fogalmazott: annyira nincs már jóban távozó párttársával, magánbeszélgetéseket sem folytat vele.

 

"Lackner Csabával minden politikai kapcsolatot megszakítottunk, én személy szerint magánbeszélgetéseket sem folytatok vele. Felszólításunkra sem hajlandó visszaadni mandátumát, a héten megtörténik a pártból való kizárása." - szögezte le Burány, aki Kránitz Krisztiánnal, akit nemrég ismét, sokadszorra megmentettek, már nem volt ilyen szigorú. A nyilvánosságra kerül felvételen a pártból kizárt „ismeretlen személy” szájából többször elhangzik Krinyóként és Mr. Negyven Százakként emlegetett Kránitz neve is, amikor a korrupciós ügyeikkel hencegett. Burány szerint csak egy beszámíthatatlan állapot idézett elő ilyesfajta képzelgéseket.

 

"Azt kell, hogy mondjam, ezen a hangfelvételen egyetlen biztos a számomra, nevezetesen az, hogy aki ezen beszél, az nincs beszámítható állapotban." - mondta Burány, aki kérdésére válaszolva kifejtette, Kránitznak már csak azért sem kell távoznia a közéletből, mert nem képviselő, így nincs honnan távoznia. 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.