2022. május 27., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

A legendás Puskás Öcsire emlékeztek

Főoldal>Közülünk>A legendás Puskás Öcsire emlékeztek
 
Írta: Szerk.
2017. november 17. 12:29
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Halálának 11. évfordulóján, a Bozsik Stadionnál emlékeztek Kispest Díszpolgárára, a magyar futballcsillagra, az Aranycsapat legendás kapitányára, Puskás Ferencre.

Elhelyezték az emlékezés koszorúit a városvezetők, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ), valamint a Puskás Alapítvány képviselői a Bozsik Stadionnál, Puskás Ferenc halálának 11. évfordulóján.

 

(balról) Szurgent Lajos, a Budapest Honvéd volt játékosa, Fenyvesi Dezső, a Puskás Alapítvány elnöke és Kaszás Kálmán az akadémia technikai igazgatója

 

Az ünnepi megemlékezésen Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője beszédében kihangsúlyozta: fontos, hogy emlékezzünk nagyjainkra, mert az a fiatal generációt tiszteletre és küzdelemre buzdítja.

 

 

- Puskás Ferenc „Öcsi bácsi“ - aki ma lenne 90 éves -, minden magyar számára követendő példa kell, hogy legyen, hiszen kitartása és küzdeni akarása a külföldi világsztárok számára is motiváló – mondta lapunknak Mihály András, a Közművelődési, Oktatási, Sport, Ifjúságpolitikai és Egészségügyi Bizottság (KOSIE) tagja, aki maga is megjelent a meghitt megemlékezésen.

 

A Budapest Honvéd FC ifi csapata és Mihály András (jobb)

 

...Én imádtam a futballt! Imádtam a családomat és mindig a futballpályán jártam, engem több más nem érdekelt. Az én kabalám mindig a labda volt. Akkor éreztem magam biztosnak, amikor a labda nálam volt, vagy ha a labdába belerúghattam...(Puskás Ferenc)

 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.