2020. augusztus 14., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

július (13)
június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (7)
január (6)
· 2019
december (12)
november (14)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Átadták a felújított Szivárvány óvodát

Főoldal>Közülünk>Átadták a felújított Szivárvány óvodát
 
Írta: Szerk.
2018. október 25. 16:39
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Befejeződött a Szivárvány Óvoda energetikai felújítása. Az intézmény 30 millió forintos kormányzati támogatással újult meg. Beszigetelték az épületet, kiépítették a napelemes rendszert, kicserélték az ablakokat és a világítást is korszerűsítették.

Az intézményre már nagyon ráfért a felújítás. A rossz minőségű ablakokat több helyen be kellett szögelni, a lapostető miatt elviselhetetlen volt a meleg nyáron, de a konyha, az óvónői öltözők és az irodák is borzalmas állapotban voltak. Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) fejlesztéspolitikai tanácsnok  többször szorgalmazta a munkálatokat, egyebek mellett abban a 60 oldalas összeállításban is, amelyben az óvodákban és bölcsődékben szükséges felújításokat foglalata össze, és adta át Gajda Péter polgármesternek. A felújítás 30 millió forintos kormányzati támogatással valósult meg.  Beszigetelték az épületet, kiépítették a napelemes rendszert, kicserélték az ablakokat és a világítást is korszerűsítették.  Sajnos a régi, rozsdás radiátorokat még nem cserélték le, és a konyha is felújításra szorul.

- Öröm látni, hogy a gyermekek ilyen szép környezetben tölthetik  a mindennapjaikat – mondta lapunknak Dódity Gabriella, aki hozzátette: reméli, hogy a jövőben folytatódnak az intézmény felújítások és minden kispesti gyermek szépen felújított óvodába és bölcsődbe járhat.

 

Tekintse meg galériánkat

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.