2022. május 23., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Bardócz Milán a jövő bajnoka lehet

Főoldal>Közülünk>Bardócz Milán a jövő bajnoka lehet
 
Írta: Szerk.
2016. január 29. 10:40
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Olvasni még nem tud, de már Magyarország legfiatalabb autóversenyzője a kispesti Bardócz Milán. Az 1. osztályos kisfiú még csak most töltötte be nyolcadik életévét, de már nálánál jóval nagyobbakat maga mögé utasít a rally pályán, sőt szakemberek a jövő reménységének tartják. Milán kívánsága az volt, hogy születésnapját szeretett osztálytársai körében ünnepelhesse, ezt stílusosan összekötötte egy autós bemutatóval a Gábor Áron Általános Iskola udvarán.

Bardócz Milán még csak most tanulja a betűket, közben kellő magabiztosságban vezet egy valódi, de belsőleg Milán méreteire átalakított 150 lóerős Subaru Impreza 2,0 WRX típusú versenyautót, amivel az FRT KUPA versenyein már többször dobogóra állhatott. Mint minden raliversenyzőnek, Milánnak is van segítője: edzője és navigátora, a többszörös magyar bajnok Radó István mindig ott ül a fiú mellett. Bardócz Attila, a kisfiú édesapja a Kispest. Info-nak elmondta: teljesen megbízik a fiú edzőjében, nincs benne félsz, amikor Milán futja a versenyköreit.

 

Edzőjével, Radó Istvánnal, aki 748 kupát nyert.

 

– Egy éve rendszeresen edzésekre járunk, versenyeken veszünk részt, Pisti azt mondja, hogy Milán a jövő bajnoka. Nagypapája is autóversenyző volt, valószínűleg onnan örökölte a versenyzői vénát. Az egész család imádja az autókat, autókereskedésünk van, egyáltalán nincs bennünk félsz, mikor Milán versenyzik. Pistire csukott szemmel rá merjük bízni a gyereket. Kéthetente Radó István edzi Milánt, de személyi fejlesztőhöz is járunk, Matics Zsolthoz, az összes nagy versenyző az ő tréningjein vesz részt. Ő is megerősítette, hogy nagyon tehetséges gyerek, olyan technikákra képes, amire a nagyok is alig. Szeretnénk, ha igazi raliversenyző válna belőle – mondta el a büszke édesapa.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.