2019. január 23., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
2016. június 20. 21:55
Gabi Sajnálattal olvastuk az óvodákkal kapcsolatos hírt, döntéseket... ma történt épp egy óvodai baleset a Bóbita óvodában... pedig tavaly ...
Piacfejlesztés és lakáskoncepció volt a téma a testületi ülésen
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Burány és Hiller pártja lebontaná a kerítést

Főoldal>Közélet>Burány és Hiller pártja lebontaná a kerítést
 
Írta: Szerk.
2018. április 03. 09:30
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Lebontaná az MSZP, Burány Sándor és Hiller István pártja a határunkat védő kerítést. Tagadják, hogy létezik a Soros-terv és a kötelező betelepítési kvóta, amelyről egyébként tavaly novemberben döntött az Európai Parlament.

Ha a szocialistákon múlna, lebontanák a határvédelmi kerítést és végrehajtanák a Soros-tervet, kockára téve ezzel a magyarok biztonságát. Erről a párt több ízben is tanúbizonyságot tett. Kunhalmi Ágnes, az MSZP országgyűlési képviselője, a migránsválság kezdetekor többször is kifejtette: „A bevándorlás egy álprobléma”.

Nem vélekedik másképp Botka László sem, az MSZP volt miniszterelnök-jelöltje. 2017 nyarán a Reutersnek elmondta: „azon leszünk, hogy a kerítés minél gyorsabban lebontható legyen. Nem építettem volna kerítést, mert nem a kerítés mentette meg Magyarországot…”

Molnár Gyula, az MSZP elnöke is hitet tett már a kötelező betelepítési kvóta mellett. – Csak felületi kezelés, amit a kormány tesz a migránsválsággal kapcsolatban, és Európával együtt kellene a problémát megoldani – mondta az MSZP elnöke az ATV-ben. Molnár Gyula arra a kérdésre, hogy eszerint akár a kvótát is el kell-e fogadni, azt mondta, nem teheti meg egy ország, hogy csak élvezi az előnyöket, de a kötelezettségeket nem vállalja. Szerinte, ha az együttműködésben vannak olyan elemek, amelyek nem annyira kedvezőek Magyarországnak, azt bizony el kell fogadni.

Mindezek mellett nem meglepő az sem, hogy Lendvai Ildikó ismert MSZP-s politikus, tavaly áprilisban úgy nyilatkozott a Mandiner.hu kamerái előtt, hogy „az ellenzéki pártok természetesen Soros oldalán vannak!”

Pártjuk álláspontját követve cselekedtek Burány Sándor és Hiller István, Kispest szocialista képviselői is. Egyikőjük sem szavazta meg a tavalyi kvóta népszavazás után az alaptörvény-módosítást, amely megtiltotta volna a kötelező betelepítési kvótát. Burány és Hiller nem támogatta az alaptörvény módosítását a terrorveszélyre vonatkozóan, elutasították a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet bevezetését, az embercsempészet büntetésének szigorítását, illetve a honvédség feladatkörének bővítését válsághelyzetben. 

 

Fotó: Facebook

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.