2021. október 22., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Dr. Kocsis Máté: hazánk jövője a tét

Főoldal>Közélet>Dr. Kocsis Máté: hazánk jövője a tét
 
Írta: Szerk.
2018. március 23. 14:45
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
„Nem csupán négy évről, hanem hazánk jövőjéről, gyermekeink, unokáink és saját életünkről is döntünk április 8-án, az országgyűlési választásokon. Ha rosszul döntünk, bevándorlóországgá válunk, és ezt nem szabad hagyni” – mondta el dr. Kocsis Máté Kispesten, a Vigadóban tartott teltházas előadásán. A Fidesz budapesti elnöke arról is beszélt, hogy Európa kezd felébredni, és sorra váltják le a bevándorláspárti kormányokat.

- Németországban 18,6 millió a bevándorló-hátterű lakosság, Londonban pedig az őslakosok száma mindössze 45 százalék. A NATO előrejelzése szerint 2020-ig 60 millió migráns indulhat el Európa felé elsősorban Afrikából és Ázsiából. Nem hibázhatunk, nincs pótvizsga a választások után. Ha most elhibázzuk, bevándorlóországgá válunk – mondta el dr. Kocsis Máté, a Fidesz budapesti elnöke országjáró fórumának kispesti állomásán, ahol dr. György István és Földesi Gyula, Kispest országgyűlési képviselőjelöltjei fogadták.

 

dr. György István 

 

Földesi Gyula

 

Dr. Kocsis Máté testközelből tapasztalhatta mit jelent, amikor a migránsok ellepik az utcákat.  Józsefváros polgármestereként 2015-ben azzal szembesült, hogy kerületének lakói szinte az utcára sem mertek kimenni, mert a Keleti pályaudvart és a II. János Pál pápa teret ellepték az illegális bevándorlók.


- Koszt és szemetet hagytak maguk után. Az előtte felújított II. János Pál pápa teret nem használhatták a családok, mert ott sátoroztak a migránsok, wc-két használva a gyermekek homokozóját. Nem tudják elképzelni mit hagytak maguk után, ennek ellenére még őt perelte be a Helsinki Bizottság – számolt be a polgármester. – Bíróságra jártam, mert voltak, akik szerint megsértettem a migránsokat a közösségi oldalam egyik posztjával, amelyben arról tájékoztattam a kerület lakóit, hogy az egészségügyi veszélyek, a kosz és mocsok miatt, amelyet az illegális bevándorlók maguk után hagytak, kértem a terület takarítását és rendbetételét. Benne volt a pakliban, hogy bocsánatot kell kérnem tőlük. Épp a napokban nyertem meg ezt a pert jogerősen is, így kijelenthetem, hogy Magyarországon még kimondhatjuk az igazságot, megőrizhetjük az országunkat, a hagyományainkat, a keresztény kultúránkat – utalva ezzel Franciaországra, ahol óriási botrányt kavart az a döntés, amely szerint el kell bontani II. János Pál pápa szobráról a keresztet.

 

 

Dr. Kocsis Máté arról is beszélt, hogy Európa kezd felébredni, hiszen az elmúlt hetek választásaiból egyértelműen kiderül: az emberek többsége nem akar migránsokkal együtt élni és sorra váltják le a bevándorláspárti kormányokat, elég csak az osztrák és az olasz választásokat megnézni. Horst Seehofer, Németország újonnan megválasztott belügyminisztere, a Bajor tartomány korábbi miniszterelnöke pedig nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy ő egy olyan Németországot szeretne, amelyben az oktatásra, az egészségügyre és a környezetvédelemre többet költenek, mint a migrációra. A legnagyobb terhet jelenleg Németországnak a migráció okozza, a migránsok integrálásával.

 

Kérem, tekintse meg galériánkat!

 

- Ezért fontos, hogy megmaradjon a határunkat védő kerítés, és ezért fontos, hogy olyan kormánya legyen Magyarországnak, amelyik meg tudja védeni hazánkat a migránsáradattól. A baloldal nem ilyen. Többször kinyilatkoztatták, hogy lebontanák a kerítést és befogadnák a migránsokat. Ezt nem szabad hagynunk, az április 8-i választás ezért nagyon fontos. Ezúttal nem csupán 4 évről döntünk, hanem a jövőnkről.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.