2022. május 27., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Dr. Kumin Marianna közleménye

Főoldal>Közérdekű>Dr. Kumin Marianna közleménye
 
Írta: Szerk.
2020. július 06. 09:37
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A három központi telefonszámon (347-5900 ; 347-5980; 347-5986) is, de a Kispesti Egészségügyi Intézet honlapján, a szakrendelések menüpontban is lehetőség van időpontot egyeztetni.

Tisztelt Kispesti Lakosok!
Kedves Betegeink!

Az utolsó, június 25-ei lakossági tájékoztatásomban ismertettem az érvényben lévő egészségügyi készenléti helyzetre vonatkozó szabályzatot. Az óvó-védő járványügyi rendszabályok fenntartása mellett egyre nagyobb számú betegellátás valósul meg az Intézetben, előírás szerint rögzített időpontban.

Tisztában vagyok azzal, hogy milyen nehéz feladatot jelent mind a Betegek, mind az ellátórendszer részéről a vizsgálatot megelőző konzultáció, időpont-egyeztetés realizálása. Higgyék el, ennél több technikai megoldási módot nem tudok érvénybe léptetni, mint ami jelenleg gyakorlat az Intézetben. Ezt az alábbiakban összegzem:

Telefonos bejelentkezés lehetséges az adott szakrendelés telefonszámán a honlapon megjelölt rendelési időben. Ez a lehetőség magában foglalja a sikertelenség tényét is, hisz egy időben rendelni és telefonálni nem minden pillanatban lehetséges.


Ezért mód van a következő három központi telefonszámon is próbálkozni: 347-5900 ; 347-5980; 347-5986. Az ott szolgálatot teljesítő Munkatársak rövid tájékozódó kérdésfeltevéssel tisztázzák, hogy vizsgálatra időpontkérés, vagy receptfelírás a hívás tárgya. Innentől Önöknek nincs tennivalójuk, emailben vagy telefonon kapnak visszajelzést kérésük megoldására vonatkozóan.

Lehetőség van kikerülni a telefonálást, ezt esetben honlapunkon az adott szakrendelés felületén feltüntetett email címen jelezzék igényüket.

Türelmes és elfogadó együttműködésükkel kérem, segítsék Intézetünk Munkatársainak feladatát.

A bejáratoknál történő kockázatbecslő kérdés megválaszolása, lázmérés és kézfertőtlenítés után a továbbiakban az adott osztályon kerül sor a részletes kérdőív (asszisztens által feltett) kérdéseinek megválaszolására, aminek hitelességét az ellátás végén aláírásával kérünk igazolni.

Egy esetben felmerült annak igénye, hogy a főbejáratnál árnyékoló kerüljön kialakításra. Az épület harmonikus arculatának torzítását eredményezné ennek megoldása. Kérem, hogy ne jöjjenek fél-egy órával a kapott időpont előtt az Intézetbe. Amennyiben valaki az időpontját megelőző 10-15 percben érkezik, nem alakul ki torlódás, éppen az előjegyzések pontos betartása okán.

Ha a kritikus időszakban - 11 és 15 óra között – érzése szerint várakoznia kell akárcsak pár percet is, kérem, gondoskodjon a napsütés elleni egyéni védekezési módszerről (napernyő).

Megértésükben bízva mindannyiuknak jó egészséget kívánok!

Dr. Kumin Marianna
főigazgató-főorvos

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.