2022. május 23., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

„Én meg trolibusz vagyok”

Főoldal>Közélet>„Én meg trolibusz vagyok”
 
Írta: Szerk.
2021. november 24. 17:04
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
„Nem volt fehér poros az orra, és nem volt két csík között. És egyébként sem ő van a felvételeken. Én meg trolibusz vagyok. Megyek, megkeresem az áramszedőmet.” Ezekkel a szavakkal reagált közösségi oldalán Dódity Gabriella arra, hogy másodfokon is elítélte őt a bíróság rágalmazásért. A kispesti Fidesz-KDNP frakcióvezetőjét az ex-MSZP-s Lackner Csaba perelte be, mert sérelmezte, hogy Dódity fehér poros orrokat emlegetett vele kapcsolatban a Facebookon.

A Fővárosi Törvényszék helyben hagyta a Dódity Gabriellára idén februárban, első fokon kiszabott büntetést. A kispesti Fidesz-KDNP frakcióvezetője két évvel ezelőtt, egy Facebook-posztban fehér poros orrokat emlegetve arra utalt, hogy Lackner Csaba kábítószerezett. Az akkori kispesti MSZP-s önkormányzati képviselő beperelte őt, mivel szerinte a frakcióvezető megsértette a becsületét.

 

Dódity Gabriella a tárgyalást követően, amelyen egyébként betegség miatt nem tudott részt venni, a következő szavakkal reagált közösségi oldalán: „Nem volt fehér poros az orra, és nem  volt két csík között. És egyébként sem ő van a felvételeken. Én meg trolibusz vagyok. Megyek, megkeresem az áramszedőmet.”

 

A politikust, akit a másodfokon eljáró bíróság a perköltségek megfizetésére kötelezte, lapunknak elmondta, abszurdnak tartja az ítéletet, ezért Kúrián támadja meg a döntést.

 

 

 

A bíróság idén februárban tárgyalta első fokon az ügyet

 

Emlékezetes: 2019 őszén láttak napvilágot azok a képi- és hangfelvételek, amelyeken Lackner Csaba akkori kispesti MSZP-s önkormányzati képviselő több tíz órán át részletezte a baloldali vezetésű kerületben zajló korrupciós folyamatokat. A képi felvételeken látható, hogy fehér port szárítgat, majd csíkokba rendez, azonban a mai napig tagadja, hogy ő szerepel a felvételen.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.