2018. február 26., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

január (48)
· 2017
december (37)
november (44)
október (38)
szeptember (29)
augusztus (22)
július (25)
június (34)
május (30)
 Friss kommentekTwitter
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
2016. június 20. 21:55
Gabi Sajnálattal olvastuk az óvodákkal kapcsolatos hírt, döntéseket... ma történt épp egy óvodai baleset a Bóbita óvodában... pedig tavaly ...
Piacfejlesztés és lakáskoncepció volt a téma a testületi ülésen
2016. április 22. 23:31
Töhötöm Komolyan ettől a ferdítéstől készen vagyok.... A fenyegetés úgy hangzott hogy Portugáliától , Mo. ig nincs senki biztonságban. Egy ...
Kérdezzen Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértőtől!
2016. április 10. 00:28
Töhötöm Van egy rendszer. Ha a pályáztatás a módja a felújításnak akkor attól eltérni nem lehetséges. Volt hogy valaki ettől eltért. Pl. tudok ...
Kritikus állapotban van a rendelő lépcsője
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Felhúzták a futócipőt a lakótelepiek

Főoldal>Kupa>Felhúzták a futócipőt a lakótelepiek
 
Írta: Szerk.
2017. május 24. 12:26
Rovat: Kupa
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Közel hetvenen vették fel futócipőjüket az I. Lakótelep Futás és Egészségnapon. A rendezvényt a Kispesti Társaskör a Nego Kyokushin Karate Egyesülettel közösen szervezte. A futóversenyek mellett az egészség is középpontba került: szűrővizsgálatok, masszázs, Tai Chi és jóga várta a látogatókat.

Nagy sikere volt az I. Lakótelep Futás és Egészségnapnak, amelyet a Kispesti Társaskör és a Nego Kyokushin Karate Egyesület közösen szervezett a kispesti lakótelepen.

 

 

A versenyzők mellett számos család ellátogatott a Csokonai utcába. A gyerekek ugrálóvárban vezették le az energiájukat, majd kézműves foglalkozáson vehettek részt.

 

 

Dódity Gabriella, a Kispesti Társaskör elnöke megnyitó beszédében elmondta: fontos, hogy ne csak a kertvárosi részeken, hanem a lakótelepen is legyen közösségformáló sportnap. Wekerlén rendszeresek az efféle rendezvények, ezért a lakótelepen is hagyományt kívánnak teremteni. Dr. György István, Budapest kormánymegbízottja pedig a rendszeres testmozgás fontosságát hangsúlyozta. Ahogy a résztvevők száma mutatta: van igény arra, hogy a lakótelepet is sportrendezvények színesítsék.

 

 

Közel hetvenen futottak öt kategóriában, a legkisebbtől az idősebb korosztályig. A versenyek két távon zajlottak, 2,2 és 4,4 kilométert kellett teljesíteni. A legfiatalabb futó három éves volt, de egy öt hónapos kisgyermek is teljesítette a távot, édesanyja tolta őt a babakocsiban.

 

Minden résztvevőt emlékéremmel jutalmaztak meg a szervezők, hiszen nem a győzelem, hanem a részvétel volt a fontos. Az öt kategória első befutói 10.000 forintos Hervis vásárlási utalvánnyal és egy tortával lettek gazdagabbak. A kimerítő futás után jólesett a plusz energia a győzteseknek.

 

 

A futóversenyek mellett az egészséges életmódra is felhívták az érdeklődők figyelmét.

 

Az egészségügyi szűréseken vércukrot és vérnyomást is mértek, valamint megismerkedhettek az egészséges szörpök és lekvárok kínálatával.

 

A rendezvényt Budapest Főváros Önkormányzata támogatta.

 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.