2022. augusztus 17., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

július (33)
június (41)
május (41)
április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Felosztottak egy házi gyermekorvosi körzetet: a páciensek egy része új rendelőhöz tartozik mostantól

Főoldal>Közérdekű>Felosztottak egy házi gyermekorvosi körzetet: a páciensek egy része új rendelőhöz tartozik mostantól
 
Írta: Szerk.
2022. március 02. 10:30
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Felosztották a kispesti, 12. számú házi gyermekorvosi körzetet öt másik körzet között. Azon gyermekes családok között, akiket érint a változtatás, vannak olyanok, akik lakcímük alapján a megszokott rendelőben találják meg új házi gyermekorvosukat, a többiek pedig két másik rendelőhöz tartoznak ettől a hónaptól kezdődően.

A képviselő-testület döntése értelmében felosztották a kispesti, 12. számú házi gyermekorvosi körzetet öt másik házi körzet között március 1-től kezdődően. "Eddig a 12-es körzetet Dr. Csonka Erzsébet és Dr. Földi Katalin látták el az 1193 Budapest, Csokonai utca 1-3. szám alatti rendelőben. Lesznek, akik a lakcímük alapján ugyanebben a rendelőben találják meg új házi gyermekorvosukat. Azonban lesznek olyanok is, akik az 1191 Budapest, Berzsenyi utca 1. illetve Berzsenyi utca 3. szám alatti rendelőhöz fognak tartozni a lakcímük alapján” – áll az önkormányzat Humánszolgáltatási és Szociális Irodájának közleményében.

 

Mint írták, a Csokonai utca 1-3. szám alatti rendelőben a 12-es körzetből átkerült pácienseknek Dr. Major Zsuzsanna és Dr. Szánthó András lesz – lakcímtől függően – az új házi gyermekorvosa. A Berzsenyi utca 1. és 3. szám alatti rendelőben az új házi gyermekorvosuk Dr. Bozori Ildikó, Dr. Bódi Ildikó és Dr. Győri József lesz. „Azon gyermekes családok, akiket érint a felosztás, az egeszsegugy.kispest.hu oldalon találhatják meg, hogy melyik új házi gyermekorvoshoz tartoznak márciustól és az ott megadott elérhetőségen fel tudják venni az orvossal a kapcsolatot” – folytatódik a közlemény, felhívva a figyelmet arra is, hogy az érintetteknek más gyermekorvos választására is van lehetőségük.

 

Noha a gyermekorvosok csak a körzetükhöz tartozó lakcímen élő gyermek felé tartoznak ellátási kötelezettséggel, a megkereséseket saját belátásuk szerint befogadhatják. Fontos: akiknek másfél éves vagy fiatalabb gyermekük van, mielőbb vegyék fel a kapcsolatot az új gyermekorvossal.

  

Az egész kerületre vonatkozó házi gyermekorvosi címjegyzéket ezen a linken érik el olvasóink.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.