2021. február 26., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

január (11)
· 2020
december (11)
november (6)
október (5)
szeptember (9)
augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Füllentget a polgármester a Facebookon?

Főoldal>Közélet>Füllentget a polgármester a Facebookon?
 
Írta: Szerk.
2015. július 02. 10:57
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A Jézus Szíve templom környezetrendezésénél fotózkodott a polgármester, a képeket fel is tette a Facebookra. A kommentelésbe maga Gajda Péter is beszállt, rögtön füllentett is egy jóízűt.

Letagadta a polgármester, hogy veszni hagyta volna a Jézus Szíve templom környezetének rendezését. Az MSZP-s Gajda Péter saját Facebook oldalán állította egy kommentelőnek, hogy mindig is támogatta a projektet, csakhogy a valóság ezzel szemben az, hogy saját maga javasolta a képviselő testületnek novemberben, hogy Kispest mondjon le a fejlesztésről annak ellenére, hogy a Fővárosi Önkormányzattól csaknem 20 millió forintot nyert a kerület erre a célra.

 

 

Egymás mellé tettük a Gajda Péter facebookos állításait, illetve az előerjesztését. Inkább nem kommentáljuk...

 

A Fidesz-KDNP frakció akkor egyértelműen kijelentette, hogy hiba volna lemondani a már megnyert 20 milliós támogatásról, és azt javasolták, vizsgálják meg, lehetséges-e a műszaki tartalom csökkentése, illetve a hiányzó néhány millió forint előteremtése. Kiderült, hogy lehetséges, a projekt elindult, és most már Gajda Péter is úgy emlékszik, hogy ő mindig is támogatta a beruházást. A kommentelőt, aki emlékeztette Gajdát, hogy valójában az ellenzéknek köszönhetően menekült meg a projekt, a polgármester még ki is oktatta, hogy túl későn kapcsolódott be az ügy figyelemmel kísérésébe, mielőtt a már idézett valótlan állítást megfogalmazta.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.