2019. március 24., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
november (50)
október (66)
szeptember (25)
augusztus (34)
július (28)
június (44)
 Friss kommentekTwitter
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
2016. június 20. 21:55
Gabi Sajnálattal olvastuk az óvodákkal kapcsolatos hírt, döntéseket... ma történt épp egy óvodai baleset a Bóbita óvodában... pedig tavaly ...
Piacfejlesztés és lakáskoncepció volt a téma a testületi ülésen
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Gyermekfejlődési előadássorozat a WKK-ban

Főoldal>Kultúra>Gyermekfejlődési előadássorozat a WKK-ban
 
Írta: Szerk.
2018. január 24. 11:53
Rovat: Kultúra
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Most pénteken 18 órától 19:30-ig egy fejlesztőpedagógus segítségével előadássorozat kezdődik a Wekerlei Kulturális Központban.

Az előadássorozat olyan témákat érint, mellyel minden szülő találkozott már. Számba veszik a leggyakoribb nehézségeket, és utat mutatnak a megoldások felé.Gyermekünk testi, értelmi és érzelmi fejlődését kísérhetjük tehát nyomon.

 

Az előadások időpontjai és témái:

 

Január 26., péntek 18.00-19.30 – Mozgásfejlődés csecsemőkortól kisiskolás korig

Mi számít megkésett mozgásfejlődésnek, és milyen következményei lehetnek? Baj, ha nem kúszik, mászik a gyerek? „Lusta gyerek” vagy csak rossz az egyensúlya? Miért koordinálatlan a mozgása? Egyáltalán probléma ez? Hova lehet fordulni segítségért?

 

Március 2., péntek 18.00-19.30 – Mozgásterápiák

Milyen mozgásterápiára van szüksége egy megkésett mozgásfejlődésű csecsemőnek, és milyenre egy tanulási problémás iskolásnak? Miben és hogyan tudnak segíteni a mozgásterápiák? Hol érhetők el, kik tartják és milyen rendszerességgel a foglalkozásokat?

 

Április 13., péntek 18.00-19.30 – A tanulási problémák és kezelésük

Mi az a diszlexia, diszgráfia és diszkalkulia? Figyelemzavaros a gyerekem? „Minden délután két órát gyakorlunk, és mégsem megy!”

 

Az előadó RomhányiRéka Alapozó-és homloklebeny mozgásterapeuta, fejlesztőpedagógus, gyógytestnevelő-testnevelő tanár, két kisgyermek édesanyja lesz.

 

A terem korlátozott befogadóképessége miatt, kérik, hogy előzetesen részvételi szándékukat jelezzék a romhanyi.reka@gmail.com e-mail címen!

 

Az előadáson és az azt követő tanácsadáson a részvétel díjtalan!

 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.