2021. október 19., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Gyurcsány választójogának a visszavonását kezdeményezi Bencsik András

Főoldal>Közélet>Gyurcsány választójogának a visszavonását kezdeményezi Bencsik András
 
Írta: Szerk.
2017. november 17. 15:09
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Kispesten indította útjára népszavazási kezdeményezését Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője. A publicista tükröt szeretne tartani Gyurcsány Ferenc elé, aki a határon túli magyarok szavazatának megvonásáról indított népszavazási kezdeményezést. Bencsik erre válaszul Gyurcsány szavazati jogának a visszavonásáról gyűjtene aláírásokat.

„Egyetért-e Ön azzal, hogy ne szavazhasson az, aki Magyarország miniszterelnökeként a magyar állampolgárokat megverette, a határon túli magyarok ellen buzdított, és nem viselte ennek következményeit?” Így szól Bencsik András népszavazási javaslatának kérdése, amelynek a benyújtásához szükséges harminc támogatói aláírást a Kispesti Társaskör rendezvényén össze is gyűjtötte. A neves publicista Kispest legrégebbi civil szervezetének volt a vendége, ahol dr. György István kormánymegbízottal Európa jövőjéről, a betelepítési kvótáról és az illegális bevándorlás kérdéséről beszélgettek.

 

 

A másfélórás beszélgetés után a Magyar Demokrata főszerkesztője a jelenlévők segítségét kérte abban, hogy a Gyurcsány Ferenc határon túliak szavazatát megvonó javaslatának úgynevezett ellenkezdeményezését aláírásukkal támogassák. Az ívet dr. György István, Budapest kormánymegbízottja, és Dódity Gabriella, a Kispesti Fidesz elnöke is aláírta. Bencsik András a Kispest.info-nak elmondta: elfogadhatatlannak tartja a Demokratikus Koalíció lépését.

 

 

 

- Reménykedem, hogy az Országos Választási Bizottság (OVB) józanul, a jog alapján elutasítja Gyurcsány Ferenc kezdeményezését. Amennyiben ezt komolyan gondolja, akkor én is komolyan gondolom, hogy pontosan ezekkel az érvekkel őt is kilehessen zárni a választásból. Erre szeretnék egy országos népszavazást kiírtatni. Vagy mindketten nevetünk, vagy mindketten sírunk – mondta el lapunknak a publicista, aki szerint ilyen a világon nincs, hogy visszavonnak egy szavazati jogot.

 

 

-  Ez egy teljes őrület, elmebaj! Sajnos nagyon sok olyan honfitársunk van, aki kirekesztően gondolkodik, és Gyurcsány őket akarja magához édesgetni. Muszáj megcsinálni a tükörképét, hogy világos legyen, micsoda abszurd gondolkodás az övé. Ezért itt Kispesten kértem, és meg is azt a segítséget-, hogy benyújthassam az OVB-nek ezt a kérdést. Legalább harminc támogató szükséges ahhoz, hogy elfogadják a kezdeményezést. Ha engedélyezik, akkor 100 ezer aláírás kell majd a népszavazás kiírásához. Nagyon reménykedem abban, hogy az OVB mind engem, mind Gyurcsányt elutasítja majd – magyarázta Bencsik, aki a 2004-es kettős állampolgárságról szóló népszavazásról azt mondta, hogy Gyurcsány Ferenc embertelen, igazságtalan és gonosz kezdeményezése volt. 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.