2022. október 02., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (50)
augusztus (20)
július (33)
június (41)
május (41)
április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Idén is minden pályázó gyermek táborozását támogatták

Főoldal>Közülünk>Idén is minden pályázó gyermek táborozását támogatták
 
Írta: Szerk.
2020. július 14. 15:46
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Ötödik alkalommal ajánlja fel dr. György István területi közigazgatásért felelős államtitkár a szokásos decemberi, a Póka Egon Experience-szel közös „Adjunk a húroknak és a rászorulóknak is!” jótékonysági koncertje bevételét kispesti gyermekek nyári táborozásának támogatására.

Idén is minden pályázó, több mint 130 gyerkőc részesülhetett a fejenként 15 ezer forintos segítségben. Így pedig már több mint 700-an vannak, akiknek az elmúlt öt évben támogatták a nyári szép élményeit. A pályázatokat idén is a Kispesti Társaskör Egyesület írta ki, azonban tekintettel a járványügyi készültségre, idén elmaradt a csoportos átadó „ünnepség”, de a segítség így is eljutott minden családhoz.

 

– Örülök, hogy a felelős és sikeres járvány elleni védekezés eredményeként lehet táborokat tartani, így nem maradnak el a szép élmények a gyermekek nyarából – mondta lapunknak Dódity Gabriella, a Kispesti Társaskör Egyesület elnöke. Köszönöm szépen Dr. György István államtitkár úrnak, a Póka Egon Experience zenészeinek és mindenkinek, aki ismét sokat tett a jó ügyért – mondta.

 

A 2011-ben, Dódity Gabriella ötlete nyomán útjára indult "Adjunk a húroknak, és a rászorulóknak is!" elnevezésű jótékonysági koncerten eddig közel 30 millió forint gyűlt össze, amelyből egyebek mellett beteg és hátrányos helyzetű gyermekeknek, idősek otthonának és gyermekek átmeneti otthonának ajánlottak fel támogatást, berendeztek például egy fitnesz termet a gyermekek átmeneti otthonában, de segítették az Eszterlánc Bölcsőde sószobájának kialakítását is.

 

– Immár ötödik alkalommal támogatjuk a gyermekek nyári táborozását. Először is azért döntöttünk így, mert úgy éreztük, ezzel amellett, hogy szép élményekhez tudjuk segíteni a gyermekeket, így tudunk a legtöbb családnak segíteni – mondta lapunknak korábban dr. György István. – Az első éves tapasztalatok alapján erősödött meg bennünk az elhatározás, hogy továbbra is a gyermekeknek, és családjaiknak szeretnénk ily’ módon örömet szerezni – tette hozzá.

 

Fotó: Facebook

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.