2019. október 18., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (23)
augusztus (14)
július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
 Friss kommentekTwitter
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Ingyenes lesz a KRESZ-oktatás és vizsga a fiataloknak

Főoldal>Közérdekű>Ingyenes lesz a KRESZ-oktatás és vizsga a fiataloknak
 
Írta: Szerk.
2017. november 24. 10:36
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Megtéríti a húsz évesnél fiatalabbak KRESZ-tanfolyam és-vizsgadíját 2018. július 1-jétől a kormány. A visszatérítés 25 ezer forintos értékhatárig jár annak is, aki nem megy rögtön gyakorlati oktatásra.

Egyre több lehetőséget kíván nyújtani a fiatalok számára a kormány. Legutóbbi döntése értelmében, a vezetői engedély megszerzéséhez szükséges KRESZ-tanfolyam, valamint a vizsga díjátvisszatérítik jövő év júliusától a 20 évnél fiatalabbak számára. Mivela B kategóriás jogosítványhoz szükséges KRESZ-tanfolyam általában 15-25 ezer forintba, a vizsga díja pedig 4600 forintba kerül, a visszatérítés fedezheti ezeket a költségeket.Az utólagos visszatérítést elektronikusan is lehet majd igényelni, az ezzel kapcsolatos teendőket a Magyar Államkincstár intézi. További információkat pedig az Új Nemzedék Központ közösségi tereiben lehet kérni.

 

2016-ban majdnem 50 ezer 20 évesnél fiatalabb kísérelt meg KRESZ vizsgát tenni, így óriási segítség lesz nagyon sok diák számára.

 

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, nemcsak a KRESZ-vizsga megszerzése lesz ingyenes, hanem visszatéríti a kormányminden 35 év alatti fiatalnak a sikeres nyelvvizsga díját is 2018. január 1-től, akkor is, ha az illető már rendelkezik másik nyelvvizsgával is.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.