2021. szeptember 21., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
december (11)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Ismét szép nyári élmények várnak a kispesti gyermekekre

Főoldal>Kölyök>Ismét szép nyári élmények várnak a kispesti gyermekekre
 
Írta: Szerk.
2020. június 26. 11:01
Rovat: Kölyök
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Idén több mint 130, az elmúlt öt évben összesen már több mint 600 kispesti gyermek nyári táborozásához járult hozzá Dr. György István a tavalyi jótékonysági koncertjén összegyűlt nagylelkű felajánlásoknak köszönhetően. Ezúttal is minden pályázó megkaphatja a fejenként 15 ezer forintos támogatást.

Idén is minden pályázó, azaz több mint 130 kispesti gyermek kaphat fejenként 15 ezer forintos táborozási támogatást a Dr. György István területi közigazgatásért felelős államtitkár, valamint a Póka Egon Experience tavaly decemberi jótékonysági koncertjén összegyűlt nagylelkű felajánlásoknak köszönhetően. A támogatási pályázatot ezúttal is a Kispesti Társaskör Egyesület írta ki.

 

 

Ez az ötödik alkalom, hogy kispesti és kőbányai gyermekek táborozásának támogatására fordítják az összegyűlt felajánlásokat, az idei támogatásokkal együtt immár több mint 600 kispesti gyermek nyári élményeihez tudtak hozzájárulni.

 

 

– Nagyon örülök, hogy idén is tudunk örömet és jó élményeket szerezni a nehéz helyzetben lévő kispesti gyermekeknek és családoknak – mondta lapunknak Dódity Gabriella, a Kispesti Társaskör Egyesület elnöke. – Köszönöm szépen Dr. György István államtitkár úrnak, a Póka Egon Experience zenészeinek és mindenkinek, aki ismét sokat tett a jó ügyért – mondta.

 

 

A 2011-ben, Dódity Gabriella ötlete nyomán útjára indult "Adjunk a húroknak, és a rászorulóknak is!" elnevezésű jótékonysági koncerten eddig közel 30 millió forint gyűlt össze, amelyből egyebek mellett beteg és hátrányos helyzetű gyermekeknek, idősek otthonának és gyermekek átmeneti otthonának ajánlottak fel támogatást, berendeztek például egy fitnesz termet a gyermekek átmeneti otthonában, de segítették az Eszterlánc Bölcsőde sószobájának kialakítását is.

 

– Immár ötödik alkalommal támogatjuk a gyermekek nyári táborozását. Először is azért döntöttünk így, mert úgy éreztük, ezzel amellett, hogy szép élményekhez tudjuk segíteni a gyermekeket, így tudunk a legtöbb családnak segíteni – mondta lapunknak dr. György István. – Az első éves tapasztalatok alapján erősödött meg bennünk az elhatározás, hogy továbbra is a gyermekeknek, és családjaiknak szeretnénk ily’ módon örömet szerezni – tette hozzá.

 

Főkép: Facebook (archív)

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.