2019. április 20., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
november (50)
október (66)
szeptember (25)
augusztus (34)
július (28)
 Friss kommentekTwitter
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
2016. június 20. 21:55
Gabi Sajnálattal olvastuk az óvodákkal kapcsolatos hírt, döntéseket... ma történt épp egy óvodai baleset a Bóbita óvodában... pedig tavaly ...
Piacfejlesztés és lakáskoncepció volt a téma a testületi ülésen
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Ismét vízre szálltak a kispesti gyerekek

Főoldal>Kupa>Ismét vízre szálltak a kispesti gyerekek
 
Írta: Szerk.
2018. június 01. 10:26
Rovat: Kupa
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Kissé szeles, de napos időben szelték a habokat a csapatok az idei N-Tone Event Sárkányhajó fesztiválon. A Velencei-tónál megrendezett rendezvényen több száz hátrányos helyzetű és fogyatékossággal élő gyermek és felnőtt egy csodálatos napot tölthetett el a színes programok mellett. Kispestről ezúttal a Gyöngyszemek Alapítvány gondozottjai szállhattak vízre, Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) és munkatársainak köszönhetően.

Immár ötödik alkalommal rendezték meg a Velencei –tavi Sukorón, a VVSI Sporttelepen az N-Tone Hungarian Open Mind Kupát, amelyen több száz hátrányos helyzetű és fogyatékossággal élő gyermek és családjaik vehettek részt.

Dódity Gabriella a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is kispesti gyermekekkel, a Gyöngyszemek Alapítvány gondozottaival indult útnak, hogy a színes programkavalkád mellett vízre szálljanak a Sárkányhajóval. A táncbemutatók, koncertek és gyermekműsorok mellett a nap fénypontja minden bizonnyal a sárkányhajó-verseny volt, amikor a rajthoz álló hat hajó között a kispesti gyerekek is megmérettették magukat.

Egy hajóban egyszerre húszan tartózkodnak, ebből kettő embernek az irányítás a feladata. Hátul helyezkedik el a kormányos, elől pedig egy dobos üti az evezési ütemet. Bár az erős szél miatt egy ideig kétséges volt, hogy megrendezik-e a futamot, végül elindulhattak a hajók.    

Dódity Gabriella, amikor csak teheti, önkéntesként részt vesz a rendezvényen, így ezúttal is ott volt, és segédkezett. Egyúttal megköszönte az Emberi Erőforrások Minisztériumának a támogatást, valamint az önkormányzatnak a segítséget, hogy biztosították a buszt, amellyel a gyermekeket szállították.

Tekintse meg galériánkat!

 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.