2018. december 15., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
2016. június 20. 21:55
Gabi Sajnálattal olvastuk az óvodákkal kapcsolatos hírt, döntéseket... ma történt épp egy óvodai baleset a Bóbita óvodában... pedig tavaly ...
Piacfejlesztés és lakáskoncepció volt a téma a testületi ülésen
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Kérdezzen Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértőtől!

Főoldal>Kedvcsináló>Kérdezzen Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértőtől!
 
Írta: Szerk.
2016. április 19. 15:23
Rovat: Kedvcsináló
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Európa szívét, Brüsszelt is terrortámadás érte, amelyben két magyar honfitársunk is súlyosan megsérült. Az emberek joggal kérdezik, hogy miért nem sikerült megállítani a terroristákat? Ehhez és hasonló kérdések kavarognak az európai emberek fejében. A Kispesti Társaskör soron következő vendége Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő lesz, aki válaszol ad a kerületi embereket nyugtalanító felvetésekre.

London, Párizs, Ankara után Brüsszel is feliratkozott a terrorizmus térképére. Az elmúlt hónapban Németország és Portugália mellett Magyarország is terrorfenyegetést kapott, a kormány komolyan veszi a terroristák üzenetét és megtette a szükséges intézkedéseket. A magyar emberek biztonsága érdekében a kormány létrehozta a Terrorelhárítási Információs és Bűnügyi Ellenőrző Központot.

 

Biztonságban vagyunk? – ezzel a témával érkezik Kispestre Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő a Kispesti Társaskör meghívására. A szakember ingyenes előadásában kitér a terrorfenyegetettségre, a migránsáradatra és Magyarország biztonságára. Az előadás végén Georg Spöttle harminc percben válaszol az önök kérdéseire. 

 

Időpont: 2016. április 21. 18:00 (csütörtök)

Helyszín: KMO Művelődési Ház (Teleki u. 50.)

A belépés díjtalan. 

1 Hozzászólás
1.Töhötöm2016. április 22., péntek 23:31:37
Komolyan ettől a ferdítéstől készen vagyok.... A fenyegetés úgy hangzott hogy Portugáliától , Mo. ig nincs senki biztonságban. Egy ilyen akció megszervezése komoly ügy, és ha Mo.-n pukkan valami annak a nemzetközi hírértéke csekély. Konkrét fenyegetést Mo, még nem kapott. Persze még kaphat mert miért ne, de igazából nem jelentünk nekik sem katonai, sem gazdasági fenyegetést. Nekik az erőseket kell térdre tenniük, mert csak az éri meg. Mert utána az olyan gyenge országok mint Mo. összeomlik.
Oldal 1 / 1
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.