2019. október 18., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (23)
augusztus (14)
július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
 Friss kommentekTwitter
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Kormányzati támogatással megújul a KAC-pálya is!

Főoldal>Közérdekű>Kormányzati támogatással megújul a KAC-pálya is!
 
Írta: Szerk.
2018. szeptember 14. 12:29
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A Magyar Labdarúgó Szövetség beruházásában, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával, a Budapest Pályaépítési Program keretén belül megkezdődött a KAC pálya felújítása. A munkálatok során egy új, műfüves pályát alakítanak ki, felújítják az öltözőket, valamint a futópályát is. A kispestiek továbbra is ingyenesen használhatják majd a területet.

Sokak kedvence a kispesti KAC pálya, ahol a kerületiek ingyenesen sportolhatnak. A területre azonban nagyon ráfért már a felújítás, így az MLSZ-szel kötött megállapodás értelében egy új, műfüves centerpályát alakítanak ki, és felújítják a futókört illetve az öltözőket is. A beruházás a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával a Magyar Labdarúgó Szövetségnek köszönhetően valósulhat meg.

- Nagyon örülök, hogy kormányzati támogatással fejlődhet a kerület. Nemrég adtuk át a diákoknak a Vass Lajos Iskolában, kormányzati támogatással a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában megépült új, modern kézilabdapályát.  Most pedig megújul a KAC pálya futballpályája és az öltözők is. A kormány kiemelten támogatja az egészséges életmódot, hogy a gyermekeknek már egészen kis korban lehetősége nyíljon a sportolásra, ezért is nagyon fontosak ezek a fejlesztések – mondta el lapunknak Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) fejlesztéspolitikai tanácsnok, aki rendszeresen azért lobbizik, hogy a kerületi sportpályák és közterek megújuljanak, és méltó körülmények között várják a kispesti családokat. Jelenleg azon dolgozik, hogy Ovi-Sport pályák épüljenek a kispesti óvodákban is, ahol a gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a sportokkal, hogy a sport szeretete, az egészséges életmódra nevelés már egészen korán megkezdődhessen.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.