2019. december 14., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Más tollával ékeskedik a kispesti polgármester

Főoldal>Közélet>Más tollával ékeskedik a kispesti polgármester
 
Írta: Szerk.
2014. szeptember 01. 15:22
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Szánalmas, hogy a kispesti MSZP-s polgármester más munkájának az eredményével kampányol. A baloldali városvezető átadta ugyanis a főváros beruházásában felújított Ady Endre utat. A helyi Fidesz a helyszínen emlékeztette Gajda Pétert arra, hogy nem illik más tollával ékeskedni - nyilatkozta portálunknak Dódity Gabriella, a kispesti FIDESZ-KDNP polgármesterjelöltje.

A Fővárosi Önkormányzat által felújított, a napokban elkészült Ady Endre út átadásával kampányol az MSZP-s kispesti polgármester. Gajda Péter rezzenéstelen arccal állt az általa titokban megszervezett sajtótájékoztatón a helyi tv kamerája elé, és átadta a Tarlós István vezette Fővárosi Önkormányzat beruházásában elkészült utat.


Dódity Gabriella, a FIDESZ-KDNP kispesti polgármesterjelöltje az eset kapcsán elmondta: az ünnepélyes átadó szerves része a polgármester nagyszabású kommunikációs tevékenységének, amelyet évek óta folytat a kerületben. Legutóbb az egészségügyi intézetben adta át azt a röntgengépet, amelyet az intézmény saját keretéből vásárolt.

 

Az Ady Endre út felújítása egyébként része a FIDESZ-KDNP-s jelölt eredménykommunikációjának, aki az elmúlt négy évben György István főpolgármester-helyettes kabinetjében dolgozott.

A jelölt hangsúlyozta: számos fejlesztést sikerült kiharcolni Kispest számára, ilyen többek között az Ady Endre út első, egy kilométeres szakaszának felújítása, vagy a Határ úti végállomás megújítása is.

A kispesti FIDESZ-KDNP jelöltjei a helyszínen emlékeztették a polgármestert arra, hogy nem illik más tollával ékeskedni. A helyi jobboldal úgy véli: szánalmas, hogy a kispesti MSZP-s polgármester más munkájának az eredményével kampányol, és így téveszti meg a Kispesten élőket.

 

Forrás: www.fidesz.hu

 

Helyreigazítás (2014.09.02., 18.20): A  tegnapi napon megosztottunk a fenti cikket arról, hogy Gajda Péter MSZP-s polgármester átadta a Fővárosi Önkormányzat által felújított Ady Endre utat. Ma azt kérte tőlünk polgármester úr, hogy tegyük helyre az információt. Ő nem adta át az utat, csak beszélt róla a felújított aszfalt előtt a sajtótájékoztatóján, újságírók és más érdeklődők előtt. 

 

 

Megjegyzésünk, hogy máshol, más kerületekben és más városokban az ilyesmit átadásnak szokták hívni.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.