2020. július 06., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (7)
január (6)
· 2019
december (12)
november (14)
október (26)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Megnyílt a Berzsenyi utcai vizes játszótér

Főoldal>Közélet>Megnyílt a Berzsenyi utcai vizes játszótér
 
Írta: Szerk.
2018. június 21. 17:10
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Boldogan vették birtokba a gyerekek a Berzsenyi utcában kialakított vizes játszóteret. Az ingyenesen használható parkban megannyi izgalmas játék található, a parkot a hűsítő víz teszi még izgalmasabbá. Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) az átadón kérte Gajda Péter (MSZP) polgármestertől, hogy a lépcsők melletti sziklás részeken dolgozzanak még, mert a hegyes, kiálló sziklák és a lépcsősarkok balesetveszélyesek.

Végre birtokba vehették a gyerekek a Berzsenyi utcában épült, ingyenesen használható vizes játszóteret. A kalózhajót imitáló játszószer, a világítótorony, a zsiliprendszer mind-mind izgalmas nyári kalandnak ígérkezik a gyerekek számára, főleg a nagy nyári melegben. Az átadó ünnepségen a Zöld Ágacska ovisai nemcsak a szalagot segítettek átvágni, hanem alig várták, hogy kipróbálhassák a vizes teret. A gyerekek széles mosolya mindent elárult, de a felnőttek szemszögéből van néhány aggodalomra okot adó részlet is. A hegyes, sziklás terület és a lépcsők balesetveszélyes élei miatt Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) fejlesztéspolitikai tanácsnok kérte Gajda Péter polgármestert, hogy kerekítsék le az éleket.

- Az átadón jeleztem polgármester úrnak, hogy a sziklák és a lépcsők éleit kerekítsék le, mert az éles sarkok még balesetveszélyesek. Gajda Péter elmondta, már többször lecsiszolták, de megígérte, még egyszer átnézik, hogy biztosan ne sérülhessen meg senki. Fontosnak tartom, hogy a lakótelepi parkokat is felújítsa az önkormányzat, és felszámolja a néhol még fellelhető törött padokat, asztalmaradványokat.  Erről szóló előterjesztésemet még 2016 őszén nyújtottam be a képviselő-testület elé. Nemrég megújult a Klapka és Irányi utcák közötti rész is, örülök, hogy most pedig a Berzsenyi utcai elhanyagolt, gazos, repedezett burkolatú terület helyén vizes játszótér várja a kicsiket. Bízom benne, hogy hamarosan a többi, általam javasolt terület is megszépül – mondta el lapunknak Dódity Gabriella, aki többek között az Árpád és Nagysándor József, a Toldi és Széchenyi utcák tízemeletes házai közötti rész, valamint a József Attila utca 71-73. mögötti kis park megújítására tett írásban javaslatot.

 

 

Kérem tekintse meg galériánkat

 

 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.