2019. szeptember 22., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus (14)
július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Minden napra egy sportág Kispest új napközis táborában

Főoldal>Kölyök>Minden napra egy sportág Kispest új napközis táborában
 
Írta: Lukasik Zsófia
2012. július 23. 08:32
Rovat: Kölyök
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Nagy érdeklődés kísérte az első Kispesti Napközis Sporttábort, amely egész júliusban várta az alsósokat a KAC-pályán. Amellett, hogy a gyerekek sok új sportággal ismerkedhettek meg, a változatos programoknak köszönhetően egy pillanatig sem unatkoztak a tábor ideje alatt. Egy pénteki napon látogattunk ki a pályára, ahol tizenhét alsós gyerek éppen az aznapi fociedzésre készülődött.

Már kora reggel nyüzsögtek a fiúk a pingpongasztal, a trambulin és a csocsó körül, a lányok pedig kézműves foglalkozással töltötték a fociedzésig hátralévő perceket. A következő pillanatban mindenki a zsáknyi labdával érkező edző bácsi köré sereglett és kezdetét vette a fociedzés. Az edzésen Ékes Gábor, Kispest alpolgármestere is részt vett, aki a mérkőzés után elismerte, hogy a gyerekek igen komoly tempót diktáltak.

– Jó, hogy már ilyen fiatalon komolyan veszik a sportot. Pont azért indítottunk idén sporttábort a KAC-pályán, hogy minden nap sokat mozogjanak, és játszva ismerjék meg a különböző sportokat a táborozók – tette hozzá Ékes Gábor.

A tábor többi napján atlétika-, judo-, rögbi- és krikettedzéseket tartottak profi edzők, de ezek mellett az egész turnus alatt tábori olimpia is zajlott, amelybe a már említett sportágakon túl különböző ügyességi játékok is beletartoztak.

– Ez a tábor nemcsak azért jó, mert jól szórakoznak a gyerekek, hanem azért is előnyös, mert lehetőséget ad arra, hogy tehetséges fiatal sportolókat fedezzünk fel, – fűzte hozzá Babály László, a Kartali Sportcsarnok igazgatója, aki a táborban atlétika és fociedzéseket tartott.

A Kispesti Sport Nonprofit Kft. által szervezett sporttábor sikerét a fülig érő gyerekszájak mellett mi sem jelezte jobban, mint az, hogy sokan az első hét után döntöttek úgy, hogy még egy hétig maradnak a KAC-pályán.

keretes

A tábor nemcsak a testet, hanem az agyat is megdolgoztatta, hiszen minden nap játékos angolórán vettek részt a gyerekek.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.