2021. október 26., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Minden napra egy sportág Kispest új napközis táborában

Főoldal>Kölyök>Minden napra egy sportág Kispest új napközis táborában
 
Írta: Lukasik Zsófia
2012. július 23. 08:32
Rovat: Kölyök
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Nagy érdeklődés kísérte az első Kispesti Napközis Sporttábort, amely egész júliusban várta az alsósokat a KAC-pályán. Amellett, hogy a gyerekek sok új sportággal ismerkedhettek meg, a változatos programoknak köszönhetően egy pillanatig sem unatkoztak a tábor ideje alatt. Egy pénteki napon látogattunk ki a pályára, ahol tizenhét alsós gyerek éppen az aznapi fociedzésre készülődött.

Már kora reggel nyüzsögtek a fiúk a pingpongasztal, a trambulin és a csocsó körül, a lányok pedig kézműves foglalkozással töltötték a fociedzésig hátralévő perceket. A következő pillanatban mindenki a zsáknyi labdával érkező edző bácsi köré sereglett és kezdetét vette a fociedzés. Az edzésen Ékes Gábor, Kispest alpolgármestere is részt vett, aki a mérkőzés után elismerte, hogy a gyerekek igen komoly tempót diktáltak.

– Jó, hogy már ilyen fiatalon komolyan veszik a sportot. Pont azért indítottunk idén sporttábort a KAC-pályán, hogy minden nap sokat mozogjanak, és játszva ismerjék meg a különböző sportokat a táborozók – tette hozzá Ékes Gábor.

A tábor többi napján atlétika-, judo-, rögbi- és krikettedzéseket tartottak profi edzők, de ezek mellett az egész turnus alatt tábori olimpia is zajlott, amelybe a már említett sportágakon túl különböző ügyességi játékok is beletartoztak.

– Ez a tábor nemcsak azért jó, mert jól szórakoznak a gyerekek, hanem azért is előnyös, mert lehetőséget ad arra, hogy tehetséges fiatal sportolókat fedezzünk fel, – fűzte hozzá Babály László, a Kartali Sportcsarnok igazgatója, aki a táborban atlétika és fociedzéseket tartott.

A Kispesti Sport Nonprofit Kft. által szervezett sporttábor sikerét a fülig érő gyerekszájak mellett mi sem jelezte jobban, mint az, hogy sokan az első hét után döntöttek úgy, hogy még egy hétig maradnak a KAC-pályán.

keretes

A tábor nemcsak a testet, hanem az agyat is megdolgoztatta, hiszen minden nap játékos angolórán vettek részt a gyerekek.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.