2022. május 23., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Mini Step, segítség a kicsik első lépéseihez

Főoldal>Közülünk>Mini Step, segítség a kicsik első lépéseihez
 
Írta: Szerk.
2018. június 21. 11:45
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Ritka kincs a kispesti lakótelep tövében, a pavilon soron található Mini Step bababolt. A tulajdonos és üzletvezető, Vancsik Éva ugyanis a környékbeliek igényeit kitapasztalva alakította ki a bolt széles kínálatát, amelyet természetesen igény szerint tovább bővít. Bár leginkább egy nagyobb üzletre lesz lassan szüksége, hiszen minden négyzetcentimétert kihasznál az aprócska üzletben.

Vancsik Éva, a Kispesti Társaskör rendezvényén is bemutatta képességfejlesztő játékait 

 

A kínálat nagy részét a cipők teszik ki, amelyek hazai gyártótól származnak, és amelyek a legkisebbek fejlődésének alapjait és fontosabb állomásait is figyelembe veszik. Megoldást nyújtanak a lúdtalp vagy a befelé dőlő boka problémájára, bőr talpbetétjének köszönhetően pedig igen kényelmes és egészséges viselet, támogatja a picik járását az első lépésektől kezdve. Nem véletlenül lett Mini Step a bolt neve is.

- Régi álmom volt, hogy egy saját boltot üzemeltessek, hiszen évek óta a kereskedelemben dolgoztam. Aztán három évvel ezelőtt találtam ezt a kis üzletet és nyitottam meg a boltot – mesélt a kezdetekről Vancsik Éva. S hogy miért éppen bababolt? – Előtte is ezzel foglalkoztam, így adott volt a lehetőség, ismertem a beszállítókat, a gyártókat. A fő profil a gyermekcipő és szandál, valamint kiegészítőként a ruha. Aztán bővítettem fejlesztő játékokkal a készletet, mivel előttem ebben az üzletben fa játékokat árultak, és eleinte sokan keresték.

Éva a tanácstalanabb szülőknek segíteni is tud, hiszen mindennek utána néz, hogy melyik játék milyen területet fejleszt, hogy az esetleges problémákat milyen módon tudják orvosolni.   

De miért Kispesten, a lakótelep tövében?

- Itt nőttem fel, a mai napig itt élek és nagyon szeretem – mondta mosolyogva Éva, aki szerint annak ellenére, hogy a plázák megnyíltak, van kereslet a helyi kisboltra. – Nagyon sok ikres vásárlóm van, akinek könnyebb ide eljönni, mint egy plázába eljutni. Nálam van játszósarok, a kicsik elfoglalják magukat, míg a szülők válogatnak. Ráadásul 10 százalék kedvezményt adok nekik – tette hozzá Éva, aki egy 9 éves kislányt nevel, így rajta tudott mindent „tesztelni”, és természetesen az ő cipői is a Mini Stepből vannak.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.