2021. február 27., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

január (11)
· 2020
december (11)
november (6)
október (5)
szeptember (9)
augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Pedagógusok munkáját is díjazták

Főoldal>Közülünk>Pedagógusok munkáját is díjazták
 
Írta: Szerk.
2018. június 22. 13:39
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Ketten a kerületből Együttnevelő Pedagógus Elismerő Oklevelet vehettek át a Kispest születésnapja alkalmából megtartott ünnepségen. A korábbi évekhez hasonlóan idén is díjazta az önkormányzat azokat, akik munkájukkal, ötleteikkel sokat tettek Kispestért.

Heiner Mónika Csilla

a Kispesti Gyöngykagyló Óvoda óvodapedagógusa, vezetőhelyettese

 

2004 óta dolgozik a Kispesti Gyöngykagyló Óvodában óvodapedagógusként. Kezdettől fogva abban a csoportban dolgozik, ahol sajátos nevelési igényű gyermekekkel foglalkoznak. Pozitív, elfogadó nevelői attitűdje, derűs, empatikus hozzáállása a nehezen kezelhető, illetve a sérült gyermekhez, valamint a konfliktushelyzetekhez, különösen alkalmassá teszi a sajátos óvodapedagógusi feladat ellátására. Nevelő-oktató munkáját magas színvonalon végzi. A folyamatos önképzés segíti gyakorlati munkáját, mára szakvizsgázott vezető óvodapedagógus és szakvizsgázott gyakorlatvezető- és mentorpedagógus is. Előtérbe helyezi az óvoda érdekeit, szívén viseli megítélését, és ezért – mint vezetőhelyettes is – mindent megtesz a folyamatos javítás, fejlődés érdekében. Nem csupán szakmailag, hanem emberileg is maximális tiszteletet vívott ki a szülők és a kollégák körében egyaránt.

 

Tóth Lajosné

a Kispesti Százszorszép Óvoda gyógypedagógiai asszisztense

 

Közel 10 éve már, hogy munkáját teljes odaadással és szakmai hozzáértéssel végzi a Kispesti Százszorszép Óvodában, jelenleg gyógypedagógiai asszisztensként, mindig a gyermekek érdekeit szem előtt tartva, és az érintett szülők teljes bizalmát élvezve. A csoportjába járók SNI-s gyermekek nevelésében kiváló eredményeket ért el, ami kiváló szakmai felkészültségének köszönhető. Tagja volt az SNI-munkacsoportnak, aktívan részt vesz a mai napig az óvodában dolgozó gyógypedagógiai asszisztensek munkájának segítésében. Bemutató foglalkozásokon adja át megszerezett ismereteit kollégáinak. Munkájában példaértékű, nagyfokú pedagógiai és szakmai felkészültségről tett tanúbizonyságot, az óvoda és a szülők teljes megelégedésére. Folyamatosan képzi magát, kiváló kapcsolatot ápol az intézménybe járó utazó pedagógusokkal, együttműködésük példaértékű.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.