2022. május 23., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Rangos kitüntetést kapott Vidra Zoltán

Főoldal>Közülünk>Rangos kitüntetést kapott Vidra Zoltán
 
Írta: Szerk.
2017. február 17. 12:33
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Kitüntetésben részesítette a Magyar Karate Szövetség Vidra Zoltánt, elismerve a karate sportban végzett harmincöt éves kitartó munkáját. A korábbi önkormányzati képviselő (Fidesz-KDNP), a KOSIE bizottság jelenlegi szakértője, a Kyokushin Karate mestere, 1996-ban magyar bajnoki címet szerzett, válogatott kerettag volt két éven át, 2017-ben a Magyar Tradicionális Kyokushin Karate Szövetség alenökévé választották.

A 4 danos Sensei Vidra Zoltán által 1996–ban alapított Nego Kyokushin Karate Egyesület immár tíz éve szervezi meg a Honkyokushin Kispest Kupát, amely mostanra magyar és nemzetközi bajnokság is egyben.  A mester 1981 óta karatézik, a több évtizedes befektetett munkát a Magyar Karate Szövetség is díjazta. Vidra Zoltán 1996-ban magyar bajnok és Valton kupa győztes volt, de két éven át a válogatott keretet is erősítette, emellett "A" kategóriás bírói minősítéssel rendelkezik.

 

 

- A Kyokushin karate stílus az én szakágam, amit Shihan Halász Károly, Sensei Kalocsay Ferenc, Senpai Döme Ferenc, Sensei Godor Làszló, Shihan Somogyi Zsolt, Shihan Brezovai Sándortól tanultam. 1995  elején alapítottam a Nego Kyokushin Karate Egyesületet Senpai Vidra Péterrel. Több mint négyszázan kerültek a kezeim közé, akik hasznos emberei lettek a társadalomnak. Jelenleg 20-40 gyermek jár edzésre hozzám, a létszám folyamatosan változik. Korábban edzettem mélyszegénységben lévő gyermekeket ingyen, most van olyan hátrányos család, akitől később vagy szintén nem kérem el a tagsági díjat.  Azt valljuk, hogy a Kyokushin az életre nevel és készít fel – mondta lapunknak Sensei Vidra Zoltán, aki hozzáfűzte: számos bajnok es kupagyőztes karatéka dolgozott a kezeik alatt. Az egyesületnél négyen segítik a munkáját: Sensei Szemán István, Senpai Rojkó Gábor,  Senpai Sebestyén József, Senpai Karay Péter.

 

 

 

Vidra Zoltán nemcsak edzőként, de sportvezetőként is sikeres, mi sem bizonyítja jobban, mint a tíz sikeresen megszervezett Kispest-Kupa, illetve, hogy 2017 -től a Magyar Tradicionális Kyokushin Karate Szövetség alelnökévé választották.

 

 

Zoltánnak három leány gyermeke van, a legkisebb Rózi is karatézik. Politikai munkában a sport es az egészségügy a szakterülete, 2010-2014 között önkormányzati képviselő volt, jelenleg a KOSIE bizottság szakértője, azaz közművelődési, oktatási, sporttal, ifjúságpolitikával és egészségügyi kérdésekben segíti a kerület fejlődését. 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.