2018. szeptember 25., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus (34)
július (28)
június (44)
május (38)
április (39)
március (45)
február (51)
január (47)
· 2017
december (37)
 Friss kommentekTwitter
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
2016. június 20. 21:55
Gabi Sajnálattal olvastuk az óvodákkal kapcsolatos hírt, döntéseket... ma történt épp egy óvodai baleset a Bóbita óvodában... pedig tavaly ...
Piacfejlesztés és lakáskoncepció volt a téma a testületi ülésen
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Rangos kitüntetést kapott Vidra Zoltán

Főoldal>Közülünk>Rangos kitüntetést kapott Vidra Zoltán
 
Írta: Szerk.
2017. február 17. 12:33
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Kitüntetésben részesítette a Magyar Karate Szövetség Vidra Zoltánt, elismerve a karate sportban végzett harmincöt éves kitartó munkáját. A korábbi önkormányzati képviselő (Fidesz-KDNP), a KOSIE bizottság jelenlegi szakértője, a Kyokushin Karate mestere, 1996-ban magyar bajnoki címet szerzett, válogatott kerettag volt két éven át, 2017-ben a Magyar Tradicionális Kyokushin Karate Szövetség alenökévé választották.

A 4 danos Sensei Vidra Zoltán által 1996–ban alapított Nego Kyokushin Karate Egyesület immár tíz éve szervezi meg a Honkyokushin Kispest Kupát, amely mostanra magyar és nemzetközi bajnokság is egyben.  A mester 1981 óta karatézik, a több évtizedes befektetett munkát a Magyar Karate Szövetség is díjazta. Vidra Zoltán 1996-ban magyar bajnok és Valton kupa győztes volt, de két éven át a válogatott keretet is erősítette, emellett "A" kategóriás bírói minősítéssel rendelkezik.

 

 

- A Kyokushin karate stílus az én szakágam, amit Shihan Halász Károly, Sensei Kalocsay Ferenc, Senpai Döme Ferenc, Sensei Godor Làszló, Shihan Somogyi Zsolt, Shihan Brezovai Sándortól tanultam. 1995  elején alapítottam a Nego Kyokushin Karate Egyesületet Senpai Vidra Péterrel. Több mint négyszázan kerültek a kezeim közé, akik hasznos emberei lettek a társadalomnak. Jelenleg 20-40 gyermek jár edzésre hozzám, a létszám folyamatosan változik. Korábban edzettem mélyszegénységben lévő gyermekeket ingyen, most van olyan hátrányos család, akitől később vagy szintén nem kérem el a tagsági díjat.  Azt valljuk, hogy a Kyokushin az életre nevel és készít fel – mondta lapunknak Sensei Vidra Zoltán, aki hozzáfűzte: számos bajnok es kupagyőztes karatéka dolgozott a kezeik alatt. Az egyesületnél négyen segítik a munkáját: Sensei Szemán István, Senpai Rojkó Gábor,  Senpai Sebestyén József, Senpai Karay Péter.

 

 

 

Vidra Zoltán nemcsak edzőként, de sportvezetőként is sikeres, mi sem bizonyítja jobban, mint a tíz sikeresen megszervezett Kispest-Kupa, illetve, hogy 2017 -től a Magyar Tradicionális Kyokushin Karate Szövetség alelnökévé választották.

 

 

Zoltánnak három leány gyermeke van, a legkisebb Rózi is karatézik. Politikai munkában a sport es az egészségügy a szakterülete, 2010-2014 között önkormányzati képviselő volt, jelenleg a KOSIE bizottság szakértője, azaz közművelődési, oktatási, sporttal, ifjúságpolitikával és egészségügyi kérdésekben segíti a kerület fejlődését. 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.