2021. október 22., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Rekordok dőltek dr. György István és Póka Egon koncertjén

Főoldal>Közélet>Rekordok dőltek dr. György István és Póka Egon koncertjén
 
Írta: Szerk.
2017. december 06. 14:12
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Rekordösszegű, 4 millió forint adomány gyűlt össze dr. György István kormánymegbízott és a Póka Egon Experience hetedik, „Adjunk a húroknak… és a rászorulóknak is!” jótékonysági koncertjén. A befolyt összegből kispesti és kőbányai gyermekek nyári táborozását támogatják, de fogyatékkal élő gyermekeket is
segítenek. Az idei adományokkal együtt eddig mintegy 19 millió forintot gyűjtöttek össze a rászorulóknak.

Jószívű emberekkel telt meg zsúfolásig a KÖSZI nagyterme, amikor immár hetedik alkalommal csapott a húrok közé dr. György István kormánymegbízott és a Zorán gitárosával, Sipeki Zoltánnal, valamint a Rising Star győztesével, Várhegyi Lucas Palmirával kiegészült Póka Egon Experience. A hét évvel ezelőtt Dódity Gabriella önkormányzati képviselő ötletéből útjára indított koncertsorozat bevételeit évről-évre rászorulóknak ajánlják fel a szervezők.

 

Zsúfolásig megtelt a KÖSZI a december 1-i koncerten

 

Az elmúlt években a Gyermekek Átmeneti Otthonainak lakóit számítógépekkel és fitnesz eszközökkel lepték meg, de hozzájárultak a kispesti Eszterlánc Bölcsőde sószobájának kialakításához is, valamint tévénéző-, masszázs foteleket, és gyógyászati segédeszközöket vásároltak a kispesti nyugdíjas otthonnak is.

 

A koncerten ott voltak dr. György István unokái, Regő és Gellért is

 

Az utóbbi két alkalommal pedig kispesti és kőbányai gyermekek táborozást támogatták, a kerületből 230 gyermek kapott segítséget az elmúlt két évben. A sok ragyogó szempár és a táborozási támogatás sikere arra ösztönözte a szervezőket, hogy idén is erre a célja ajánlják fel a rekordösszegű, 4 millió forintos adományt, amelyből ezúttal fogyatékkal élők nyaralását is támogatni fogják. 2011 óta összesen mintegy 19 millió forinttal támogatták dr. György Istvánék a rászorulókat. – Minden évben felvillanyozó időszak számomra a koncertre való készülődés. Ez igazi örömzenélés számomra, jó emberekkel, jó ügyért – mondta dr. György István. – Leírhatatlan érzés, hogy a nagylelkű felajánlásoknak köszönhetően idén minden eddiginél többet adhatunk – tette hozzá.

 

Dódity Gabriella ötlete alapján indult útjára a jótékonysági koncertsorozat. Póka Egonnal nagyon örülnek a közös munkának.

 

– Örömmel csatlakoztunk a kezdeményezéshez, hogy egy jó ügyet támogassunk – mesélt a kezdetekről Póka Egon –, hiszen István az egyik legjobb szívű ember, akit ismerek, és tudom, hogy őszintén segíteni szeretne, ahol csak tud.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.