2021. február 26., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

január (11)
· 2020
december (11)
november (6)
október (5)
szeptember (9)
augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Rendkívüli testületi ülés

Főoldal>Közélet>Rendkívüli testületi ülés
 
Írta: Lukasik Zsófia
2011. december 21. 08:00
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Az év utolsó ülését tartotta Kispest képviselő-testülete hétfő délután. Az eseményen döntöttek a költségvetésről szóló rendelet módosításáról, bölcsőde fejlesztési pályázat beadásáról, valamint új aljegyzői pályázat kiírásáról is.

Rendkívüli testületi ülést tartott december 19-én az önkormányzat. A gyorsan pergő ülés elején a Szociális és Lakásügyi Bizottságban történő változások értelmében esküt tett Vass András, aki a bizottságban dr. Waczák Frigyes helyén fog tovább dolgozni.

Elfogadta a testület a módosított költségvetést, mellyel törvényi kötelezettségének tett eleget, valamint a képviselők megszavazták az átmeneti gazdálkodásról szóló rendeletet is.

Módosult az önkormányzat szociális és gyermekvédelmi rendelete, a gyermekétkeztetési díjak a bölcsődék esetében 5 százalékkal, az iskolai étkeztetésnél az áfaemeléssel megegyezően 2 százalékkal fognak növekedni a díjak.

Társadalmi vitára bocsájtja az érdekképviseletek részére az önkormányzat a tulajdonában levő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletére és elidegenítésére vonatkozó rendelet-tervezetet.

16 millió forintos önrészt szavazott meg a testület a „Szociális alapszolgáltatások és gyermekjóléti alapellátások infrastrukturális fejlesztése” című európai uniós pályázatra, mellyel maximum 150 millió forintos támogatáshoz juthat a kerület. Nyertes pályázat esetén ebből az összegből a Csillagfény Bölcsőde újulhat meg.

Az SZMSZ értelmében pályázatot írt ki a testület aljegyzői munkakör betöltésére, így új aljegyző kezdheti meg működését a polgármesteri hivatalban.

 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.