2021. szeptember 20., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
december (11)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! címmel indítanak petíciót a kormánypártok

Főoldal>Közélet>Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! címmel indítanak petíciót a kormánypártok
 
Írta: Szerk.
2021. augusztus 30. 13:58
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! – ez a címe a Fidesz-KDNP szeptember elsején induló aláírásgyűjtésének, amelynek célja, hogy emlékeztesse az embereket arra, hogy ugyanazok akarnak hatalomra kerülni – élükön Gyurcsány Ferenccel –, akik a 2002 és 2010 közötti kormányzásukkal csődbe vitték Magyarországot.

A kormánypártok petíciójával kapcsolatban Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője közösségi oldalán osztotta meg gondolatait. Bejegyzésében emlékeztetett arra, hogy Magyarország 2010-ben maga mögött hagyott egy kudarcos időszakot, amelyben „reggel, éjjel meg este” ment a hazudozás, trükkök százaival meghamisították a költségvetési számokat, elvették az utolsó filléreket is a dolgozó emberektől, a 13. havi nyugdíjat a nyugdíjasoktól, megemelték az adókat, de a gáz és az áram díját is.

 

Mindemellett felszámolták az otthonteremtési- és családtámogatásokat, kórházakat zárattak be, 600 milliárd forintot vontak ki az egészségügyből, eladósították az országot és az önkormányzatokat. „Az unió már kormányzásuk második évében túlzott-deficit eljárás alá vonta az országot a rossz gazdálkodás miatt. A baloldali kormány 2008-ban elsőként fordult az IMF-hez hitelért, hogy abból finanszírozzák a tönkretett és szétrabolt országot. Ezt a korszakot nevezik a hazai politikában Gyurcsány-korszaknak” – emlékeztetett Kocsis Máté.

 

A frakcióvezető ezt követően figyelmeztetett: most, lassan 12 évvel a csúfos bukásuk után, ismét Gyurcsány Ferenc vezetésével ugyanazok az emberek akarják megszerezni a hatalmat, akik egyszer már tönkretették az országot. „Pontosan ugyanazok. Ők most úgy tesznek, úgy oktatnak ki mindenkit mindenből, mintha mi sem történt volna az uralkodásuk alatt. Ők nem a jövőt kínálják, hanem a kudarcos múltat - ezt pedig nem engedhetjük!” – hangsúlyozta posztjában. Hozzátette, hogy a kormánypártok szeptember elsején induló petícióját az ország számos pontján alá lehet majd írni a közterületi standoknál.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.