2021. szeptember 20., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
december (11)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Szemétkedés Karácsony-módra

Főoldal>Közérdekű>Szemétkedés Karácsony-módra
 
Írta: Szerk.
2021. június 28. 14:27
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A Kispesten található hulladékedények mintegy harmadát eltüntetik, 318 darab szemetesből ugyanis 91-et leszerel az FKF Zrt.; így (is) spórol a kispestieken a főváros.

Karácsony Gergely már számtalanszor bizonyította, ismeretlen számára az élhető város fogalma. A Fővárosi Önkormányzat nehéz anyagi helyzetre hivatkozva csökkenti a tartályok számát, Budapest-szerte a közel 11 ezer szemetes negyedét leszerelik.

 

Miközben Karácsony folyamatosan siránkozik, és számos dolgot a kormánynak kell megoldania helyette, ne feledjük: Tarlós István korábbi főpolgármester egy, a Demszky-korszakban csődközeli helyzetbe juttatott Budapestet „örökölt meg” a baloldaltól, mégsem jutott eszébe, hogy a legalapvetőbb szolgáltatásokon kezdje meg a spórolást. Siránkozás helyett rendbe tette és fejlesztette a nemzet fővárosát.

 

Az FKF Zrt. szerint egyébként „a környezettudatos, urbanizációs trendek eredményeképpen általánosságban is kevesebb hulladék keletkezik a közterületeken elhelyezett kukákban…emiatt kevesebb is elég belőlük …”. A fotót látva nem úgy tűnik. Köztudott, nemcsak ezzel borzolja a főpolgármester a budapestiek idegeit. A kaszálás sok helyen elmaradt, a kerékpársávokat szabásmintát megszégyenítő módon rajzolgatták fel az aszfalton, az egyszerre megkezdett felújítások pedig járhatatlanná tették szinte az egész fővárost.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.