2022. október 02., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (50)
augusztus (20)
július (33)
június (41)
május (41)
április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Szenzációs magyar eredmény Londonban!

Főoldal>Közülünk>Szenzációs magyar eredmény Londonban!
 
Írta: Szerk.
2016. március 31. 15:59
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Előkelő helyen végzett a magyar hajó a világ egy legrangosabb evezős versenyén. Az eredmény a kispesti evezősöknek is köszönhető.

A világ egyik legnagyobb és legrangosabb evezős versenyén a legendás Head of the River bajnokságon, 334 nyolcas egységből a 37. helyen végzett a magyar hajó, amelynek fedélzetén kispesti fiatalok is küzdöttek a jó eredményért. kispesti fiatalokból is álló magyar hajó. Az idén először szereplő ifjúsági magyar csapat (Cseh Kristóf, Dobai Tamás, Fülöp Gábor, Gerei Tamás, Hopp Márton, Kiss Norbert, Kovács Krisztián, Molnár András) rendkívül izgalmas csatákat vívott és több olyan csapatot is megelőztek, amelyek előttük indultak a közel hét kilométeres üldözéses versenyen. A versenyt az Oxford Brookes csapata nyerte.

 

A Schools Headen azaz az angol gimnáziumok versenyén a 12. helyezést érte el a 91 férfi ijfúsági nyolcasok összecsapásában. Lehetőségük nyílt olyan elit gimnáziumi csapatokkal is szembenézniük mint az Eton vagy a Westminster. A Szeged, Műegyetem és a Csepel versenyzőiből összekovácsolódott csapat mindezzel, egy kihívásokban, tapasztalatokban és eredményekben gazdag londoni hetet zárt. 

 

Számos utánpótlással foglalkozó brit szakmabeli is figyelemmel követte a csapat szereplését. Elmondásuk a magyar egység mindenképen az élmezőnybe tartozik és méltó ellenfele lehet bármelyik csapatnak 2.000 méteren! 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.