2020. október 26., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (9)
augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (8)
január (6)
· 2019
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Születésnapi verseny az uszodában

Főoldal>Kupa>Születésnapi verseny az uszodában
 
Írta: Szerk.
2018. november 10. 11:26
Rovat: Kupa
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Ellepték a sportolni vágyó gyermekek a 30 éves Kispesti Uszodát, ahol az évforduló alkalmából korosztályos úszóversenyekkel várták Kispest apraja-nagyját.

Harminc éve, 1988-ban alapították a Kispesti Uszodát, amely a jubileum alkalmából családias hangulatú programmal és úszóversennyel várta a kispesti iskolásokat, szüleiket és tanáraikat.

 

 

A mostani születésnapi úszóversenyt az évenként szokásos őszi versennyel kötötték össze, azonban – figyelemmel az alkalomra – több újdonsággal is készültek a szervezők: minden nevezőnek kedveskedtek egy kisebb ajándékkal, a helyezettek pedig egyedileg erre az alakalomra készített medálokat vehettek át. Az újdonságok azonban a verseny szervezésében is megmutatkoztak: a korosztályos versenyeket követően az első hat helyezett döntőben vett részt, ezzel is fokozva a versenyhangulatot. Valamint most először, külön számként egy sorversenyszerű iskolai váltóúszásban is összemérhették teljesítményüket a résztvevő gyermekek.

 

 

– Nagy örömmel látom, hogy ilyen sok sportolni vágyó gyermek vett részt, hiszen a minél fiatalabb korban kezdett rendszeres testmozgás a jövő egészséges generációjának egyik záloga – mondta lapunknak Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő, aki maga is díjakat adott át az ifjú sportembereknek.

 

A képre kattintva megtekintheti a születésnapi úszóversenyről készült képgalériánkat.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.