2020. szeptember 29., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (8)
január (6)
· 2019
december (12)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Tervszerű útfelújítási program indulhat Kispesten

Főoldal>Közérdekű>Tervszerű útfelújítási program indulhat Kispesten
 
Írta: Szerk.
2020. március 18. 13:55
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Jobboldali javaslatra végre felmérik a sok helyen kritikus állapotú kispesti utakat és járdákat, amely után elindulhat egy több évre kiterjedő, tervszerű felújítási munka.
Átfogó, három évre ütemezett terv készülhet a sok helyen kritikus állapotú kispesti utak és járdák felújítására, mivel a képviselő-testület támogatta Ékes Gábor (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő indítványát. Eszerint a városüzemeltetés és az illetékes szakiroda felméri és listát készít azokról az út- és járdaszakaszokról, amelyek rossz állapotúak, balesetveszélyesek és ezt követően megindulhatnak a tervszerű felújítási és rendbetételi munkálatok. A jobboldali képviselők hosszú ideje sokat dolgoztak azért, hogy a baloldali városvezetés végre kezdje meg útjaink és járdáink felújítását.
 
Van mit rendbe tenni, a Kispest-szerte sok balesetet és jelentős anyagi kárt is okozó kátyúkról, a balesetveszélyes járdákról lapunk is rendszeresen beszámolt.
 
Egyébként a Somogyi Lászlóné (MSZP) önkormányzati képviselő volt férjének az érdekeltségbe tartozó Compassion Kft. az utóbbi években százmilliós keretösszegben nyert út- és járdafelújítási munkákat az önkormányzattól.
0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.