2021. október 16., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Tisztítsuk meg együtt a területet!

Főoldal>Kedvcsináló>Tisztítsuk meg együtt a területet!
 
Írta: Szerk.
2016. május 27. 15:35
Rovat: Kedvcsináló
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A Kispesti Állatvédelmi Járőrszolgálat vár minden kispesti tenni vágyót 2016. május 28-án, szombaton 10-13 óra között a XIX. kerületi Csokonai utca–Üllői út–Irányi utca–Bem utca által közrefogott füves parkban, hogy együtt tisztítsák meg a területet a nem kívánt kutyapiszoktól.

A rendezvényen a Kispesti Állatvédelmi Járőrszolgálat előadást tart a felelős állattartásról, a féregtelenítés és parazitamentesítés fontosságáról, a kutyafuttatói és kutyasétáltatói etikettről, és még sok más kutyatartókat érintő témáról és igyekszik közelebb hozni a kutyás és nem kutyás társadalom nézeteit a békés együttélés érdekében – írja közleményében a Kispesti Állatvédelmi Járőrszolgálat, akik azt kérik, hogy a rendezvényt látogató ebeket csak pórázon vezessék, és hozzák magukkal a kutyák oltási könyvét. A rendezvényt kizárólag oltott kutyákkal lehet látogatni. A chip és a kötelező oltás meglétét a Kispesti Állatvédelmi Járőrszolgálat munkatársai a rendezvény egész területén ellenőrzik.

 

A rendezvényen a Kispesti Önkormányzat és a Kispesti Állatvédelmi Járőrszolgálat biztosítja a szükséges anyagokat, zsákok, kesztyűk, lapátok formájában. A rendezvényen bárki részt vehet, de a gyűjtésben csak 18 év feletti, cselekvőképes személyek.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.