2020. augusztus 14., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

július (13)
június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (7)
január (6)
· 2019
december (12)
november (14)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Tolvajok a kispesti utcákon

Főoldal>Krimi>Tolvajok a kispesti utcákon
 
Írta: Lukasik Zsófia
2011. augusztus 26. 12:55
Rovat: Krimi
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Csütörtökön fényes nappal két idős hölgyet is megtámadtak a kispesti utcákon, a tolvajok az aranyláncukat szakították le.

A tegnapi két utcai rablással kapcsolatban a BRFK sajtóügyeletétől az az alábbi információkat tudtuk meg:

 

Csütörtök délelőtt egy idős hölgy utazott a buszon, amiről leszállva arra lett figyelmes, hogy egy öt főből álló társaság követi őt. A Hunyadi utca és Nádasdy utca sarkánál egyikük kitépte nyakából az aranyláncát, majd igyekeztek mindannyian elmenekülni a helyszínről. Éppen ekkor jártak arra járőröző rendőrök, akik a társaságban jelen levő két nőt azonnal elfogták a helyszínen, majd a menekülő három férfi közül kettőt szintén letartóztattak. Az ötödik férfinak sikerült elmenekülni. A nyaklánc visszakerült tulajdonosához.

 

A másik eset kapcsán – melyről szerkesztőségünknek első kézből vannak információi – a BRFK úgy nyilatkozott, nincs tudomása arról, hogy csütörtökön a Zalaegerszeg utcában hasonló támadást hajtottak volna végre.

3 Hozzászólás
1.lazsuzsa2011. augusztus 26., péntek 15:19:13
Ahhoz, hogy a BRFK tudomást szerezzen az ilyen esetekről, feljelentést kell tenni. A károsultak egy része ezt macerásnak, kellemetlennek véli. Sőt, eleve nem hisznek a rablók kézre kerítésében, így nem "terhelik magukat" még ezzel a nyűggel. Ha ismeretségi körben beszélgetünk, egyre többen mesélnek hasonló esetről. Én most annak örülök, hogy épp akkor, épp ott volt járőröző rendőr, és sikeresen elfogták a rablókat. Most már csak abban bízom, hogy elég súlyosnak itéltetik a bűnük ahhoz, hogy ne ejtsék napokon belül a vádat! Köszönöm a gyors rendőri intézkedést, és nagyon bízom benne, hogy megerősített szolgálatot látnak el kerületünkben, hogy az ilyen esetek ne szaporodjanak tovább.
2.öregfiú2011. szeptember 03., szombat 21:35:24
Kedves Kispest Info!
A megtámadott hölgy az ismerősöm, és biztosan tudom, hogy a rendőrségen feljelentést tett, és legalább négy órán keresztül tartott a kihallgatása.
Erről a rendőrségi információt adó illetékes valószínűleg nem tudott!!???
3.RádióKispest2011. szeptember 23., péntek 08:39:42
Az az egyik Fő baj az, és ezt mint rádiónak nem szabadna mondanom, hogy a rendőrség (és ez nem kerületi, hanem országos probléma) a legritkább esetekben találja meg azt aki bűnös, viszont a leggyakrabb esetekben zaklatja azokat akik átlag állampolgárok, és "rosszul parkoltak költözéskor" vagy valami hasonló. Reméljük, ha mi is felvesszük a kapcsolatot a helyi rendőrséggel, akkor mi is tudunk hangunkkal segíteni a munkában!
Oldal 1 / 1
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.