2021. október 23., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Tóth Gábor: sokan akarnak meggazdagodni mások betegségén

Főoldal>Kedvcsináló>Tóth Gábor: sokan akarnak meggazdagodni mások betegségén
 
Írta: Szerk.
2016. március 09. 10:37
Rovat: Kedvcsináló
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Helyes táplálkozással egészségünk is megőrizhető, nem mindegy, hogy milyen élelmiszereket viszünk be a szervezetünkbe. Egy órás ingyenes előadást tart Tóth Gábor dietetikus március 2016. március 17-én délután 16-órakor a Kispesti Kaszinóban, az eseményt a Kispesti Társaskör Egyesület szervezi.

Tóth Gábor hosszú évek óta élelmiszer- és táplálkozás-tudománnyal foglalkozik, országszerte előadásokat tart különböző egészségvédelmi, életmód-központú témákról, hangsúlyt helyezve a prevencióra, az egyéni szokásokra, személyes felelősségünkre, tudományos-ismeretterjesztő jelleggel.

 

- Hazánkban egyre nagyobb igény mutatkozik az egészségvédő életvitel iránt, azonban sajnos ez is az ún. „egészség-business” részévé vált. Sokan sokféleképpen akarnak meggazdagodni mások betegségén, így meglehetősen kaotikus állapotok alakultak ki napjainkra az egészségvédő életmód területén – mondta Tóth Gábor dietetikus.

 

Igazságok és csúsztatások különös keveréke forog nap mint nap a köztudatban és gyógytermékek garmada vesz körül minket. Mindezek hátterén szükséges kitisztázni számos általánosan elterjedt kérdéskört, amelyek hátterében sokszor nem a másokon való segítés önzetlen vágya húzódik meg, hanem egyéni érdekek.

 

- Távolról sem gondoljuk azt, hogy mindent ismernénk, de bizonyára tudnánk segíteni az egészséges életvitel és az egészségtudatos szemléletmód elmélyítésében, ahogy ezt évek óta tesszük is budapesti és vidéki sorozatainkon, nonprofit jelleggel. Saját szakterületem az élelmiszer- és táplálkozástudomány, emellett azonban munkatársaim házi gyógymódokkal (vízkezelés, masszázs, tisztítókúrák, stb.), gyógynövény kutatással, mozgás- és légzésterápiával egészítik ki előadásaimat. A meghívott orvosok és védőnők az újabb tudományos alapelveket képviselik, amelyek külföldön ma már nem új-keletűek. Alkalmainkon rendszeresen nagyobb számú hallgatóság van jelen, sorozataink a legtöbb városban ismertek és – a helyi művelődési házak és könyvtárak által is – támogatottak.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.