2022. május 23., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Újabb baleset a veszélyes kereszteződésben

Főoldal>Krimi>Újabb baleset a veszélyes kereszteződésben
 
Írta: Lukasik Zsófia
2011. május 20. 12:00
Rovat: Krimi
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Csütörtök délután újabb baleset történt a Kisfaludy és József Attila utca kereszteződésénél. Az esetnek három gépjármű-tulajdonos látta kárát.

Tegnap délután két személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze a veszélyes zónában. Információink szerint műszaki hiba okozta az ütközést. Egy személyautónak elromlott a fékberendezése, nem tudott megállni a kereszteződés előtt, begurult egy szabályosan hajtó teherautó elé. Az ütközés elkerülése érdekében a teherautó sofőrje elkapta a kormányt, és belehajtott egy út szélén parkoló személyautóba. Személyi sérülés szerencsére nem történt.

 

Nem egyedülálló eset, hogy ezen az útszakaszon közlekedési baleset történik. A problémát leginkább az okozza, hogy a József Attila utcából érkezők figyelmen kívül hagyják az elsőbbségadás kötelező KRESZ táblát. Mivel az Ady Endre út felől rendszerint nagy sebességgel érkeznek a kereszteződéshez a Kisfaludy utcában a gépjárművek, ezért ha valaki a József Attila utcából nem elég körültekintően hajt be a kereszteződésbe, komoly ütközést szenvedhet el.

 

A legjobb tanács, amit ennek az esetnek kapcsán adhatunk Nektek, nagyon figyeljetek a Kisfaludy és József Attila utca kereszteződésénél, ahol információink szerint hetente történnek kisebb-nagyobb balesetek.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.