2022. július 06., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (41)
május (41)
április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Újra csak foltozgatott a VAMÜSZ a Kossuth téri piacon

Főoldal>Közérdekű>Újra csak foltozgatott a VAMÜSZ a Kossuth téri piacon
 
Írta: Szerk.
2018. november 21. 12:41
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Ismét csak toldozgat-foldozgat a Kránitz Krisztián MSZP-s képviselő vezette Vagyonkezelő a Kossuth téri piacon. Kijavították ugyan azt a lépcsőt, amelyen legutóbb, október 4-én egy hölgy elesett és bokatörés gyanújával kórházba szállítottak a mentők, de az többi balesetveszélyes területhez nem nyúltak, pedig sok a töredezett aszfalt, a repedezett lépcső és a kiálló vasdarab. Jól látszik, hogy a piac kritikus állapotban van, de a baloldali városvezetés a sorozatos balesetek ellenére sem fordít kellő energiát a minőségi karbantartásra.
Nem először, és a jelek szerint nem is utoljára számoltunk be az október elején történt balesetről. Ugyan a baleset helyszínén kijavította a hibákat a karbantartásért felelős Kránitz Krisztián MSZP-s képviselő által vezetett VAMÜSZ, de a többi balesetveszélyes részre már nem maradt idő.

Mivel október elején baleset történt ezen a lépcsőn, a VAMÜSZ itt kénytelen volt megcsinálni a burkolatot

 
És a jelek szerint akarat sem, hiszen a javítási munkálatokon jól látszik, hogy a lépcső kivételével elég hanyagul végezték el azokat. Már ahol egyáltalán elvégezték, mert ottjártunkkor sajnos még mindig nagyon sok helyen kiálltak a betonvas darabok a lépcsőknél, hiányoznak a térkövek, amelyeken csak botladoznak a vásárlók és sok még mindig a kátyú is. A lyukakat is úgy tömködték be, hogy jól látható: nagyjából egy hónap múlva, az első fagyokkal ki is reped majd újra.
 
 
A Fidesz-KDNP frakció évek óta küzd azért, hogy a baloldali városvezetés is belássa: nem halogatható tovább a Kossuth téri piac teljeskörű felújítása, amelyet meg kellene tervezni, és pályázni kellene forrásért. És bár Gajda Péter (MSZP) polgármester egyszer egy nyilvános eseményen azt mondta, hogy a piac csak viszi a pénzt, a számok mást mutatnak. Közel 150 millió nyereséget termelt a piac az elmúlt években az önkormányzat vagyonkezelőjének, ebből, ha a teljes felújítás nem is, legalább egy átfogó terv készülhetett volna már, hogy azzal pályázhasson a kerület kormányzati forrásért. Ahogyan tette azt a wekerlei kispiac esetében is, amelyért szintén a Fidesz-KNDP frakció kardoskodott: 110 millió forintot nyertünk a fővárosi TÉR_KÖZ pályázaton. Így annak a területnek a megújítását hamarosan be is fejezik.
 
A Kossuth téri piacon elvégzett karbantartási munkálatok jól mutatják, hogy az MSZP-s képviselő által vezetett VAMÜSZ-nek nem csupán az önkormányzati lakások fenntartásával és karbantartásával gyűlik meg a baja…
0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.