2019. december 07., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Újra süteménysütő verseny

Főoldal>Kedvcsináló>Újra süteménysütő verseny
 
Írta: Lukasik Zsófia
2011. szeptember 04. 12:00
Rovat: Kedvcsináló
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A Wekerlei Társaskör újra süteménysütő versenyt hirdet sós sütemények kategóriában.

A nagy sikerű tavaszi édes sütemények versenye után a 20. Wekerlei Napok keretében kerül megrendezésre szeptember 11-én a sós sütemények (pogácsák, hasék, rétesek, torták, quiche-ek, borkorcsolyák, stb.) megmérettetése.

A versenyre egy tálcányi (kb. 50 x 30 cm-es), csakis házi készítésű süteménnyel lehet nevezni kortól, nemtől függetlenül! (A mennyiségnél gondoljatok arra, hogy a zsűri kóstolója után maradjon elegendő a közönségszavazásra is. A recept választásnál pedig a tálalhatóságra és az adagolhatóságra is legyetek figyelemmel. Kérjük, hogy a süteményeket lehetőleg aznap készítsétek el, ügyeljetek a hozzávalók minőségére, és kerüljétek a romlandó alapanyagok hőkezelés nélküli felhasználását!

A süteményeket otthon, a versenyt megelőzően kell elkészíteni, és a verseny napján, szeptember 11-én vasárnap 13.00-13.45 között a helyszínre szállítani (Kós Károly téren kijelölt standok).

Az előre kijelölt zsűri értékelése után a sütiket - a már megszokott módon - bárki megkóstolhatja, és közönségszavazatra is lehetőség nyílik.

A díjátadásra délután a nagyszínpadon kerül sor.

A nevezéseket legkésőbb szeptember 7-ig kérik névvel, telefonszámmal és a sütemény megnevezésével leadni a sodrofadij@gmail.com e-mail címre, vagy a Társaskör irodájában (Kós Károly tér 10.) nyitvatartási időben. A recepteket a verseny után A Wekerle Társaskör honlapn közzéteszik, ezért a szervezők kérik, hogy elektronikus formában legkésőbb a verseny utáni napon küldjétek el az e-mail címre.

Bővebb információért keressétek Kékesi Krisztinát a 06-30-280-3057-es telefonszámon!

www.wekerle.hu

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.