2019. július 23., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
november (50)
október (66)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Újra süteménysütő verseny

Főoldal>Kedvcsináló>Újra süteménysütő verseny
 
Írta: Lukasik Zsófia
2011. szeptember 04. 12:00
Rovat: Kedvcsináló
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A Wekerlei Társaskör újra süteménysütő versenyt hirdet sós sütemények kategóriában.

A nagy sikerű tavaszi édes sütemények versenye után a 20. Wekerlei Napok keretében kerül megrendezésre szeptember 11-én a sós sütemények (pogácsák, hasék, rétesek, torták, quiche-ek, borkorcsolyák, stb.) megmérettetése.

A versenyre egy tálcányi (kb. 50 x 30 cm-es), csakis házi készítésű süteménnyel lehet nevezni kortól, nemtől függetlenül! (A mennyiségnél gondoljatok arra, hogy a zsűri kóstolója után maradjon elegendő a közönségszavazásra is. A recept választásnál pedig a tálalhatóságra és az adagolhatóságra is legyetek figyelemmel. Kérjük, hogy a süteményeket lehetőleg aznap készítsétek el, ügyeljetek a hozzávalók minőségére, és kerüljétek a romlandó alapanyagok hőkezelés nélküli felhasználását!

A süteményeket otthon, a versenyt megelőzően kell elkészíteni, és a verseny napján, szeptember 11-én vasárnap 13.00-13.45 között a helyszínre szállítani (Kós Károly téren kijelölt standok).

Az előre kijelölt zsűri értékelése után a sütiket - a már megszokott módon - bárki megkóstolhatja, és közönségszavazatra is lehetőség nyílik.

A díjátadásra délután a nagyszínpadon kerül sor.

A nevezéseket legkésőbb szeptember 7-ig kérik névvel, telefonszámmal és a sütemény megnevezésével leadni a sodrofadij@gmail.com e-mail címre, vagy a Társaskör irodájában (Kós Károly tér 10.) nyitvatartási időben. A recepteket a verseny után A Wekerle Társaskör honlapn közzéteszik, ezért a szervezők kérik, hogy elektronikus formában legkésőbb a verseny utáni napon küldjétek el az e-mail címre.

Bővebb információért keressétek Kékesi Krisztinát a 06-30-280-3057-es telefonszámon!

www.wekerle.hu

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.