2024. június 14., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

„És akkor ismét a fehér poros ügy…”

Főoldal>Közélet>„És akkor ismét a fehér poros ügy…”
 
Írta: Szerk.
2023. február 02. 11:30
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
„A Kúria hatályon kívül helyezte az engem rágalmazás bűncselekményének elkövetésében bűnösnek kimondó jogerős bírósági ítéletet. Szóval folyt. köv…” – írta közösségi oldalán Dódity Gabriella, aki közel másfél évvel ezelőtt támadta meg a Lackner-ügyben meghozott, általa abszurdnak nevezett ítéletet.

“Nem volt fehér poros az orra, és nem volt két csík között. És egyébként sem ő van a felvételeken. Én meg trolibusz vagyok. Megyek, megkeresem az áramszedőmet” – így reagált Dódity Gabriella 2021 novemberében arra, hogy a Fővárosi Törvényszék helyben hagyta a rá első fokon, bő fél évvel korábban kiszabott büntetést. A kormánypárti politikus, akit a másodfokon eljáró bíróság a perköltség megfizetésére kötelezett, abszurdnak tartotta az ítéletet, ezért a Kúrián támadta meg a döntést.  

 

A kispesti Fidesz-KDNP akkori frakcióvezetője – jelenleg kormánypárti fővárosi képviselő – két évvel korábban, egy Facebook-posztban fehér poros orrokat emlegetve arra utalt, hogy Lackner Csaba kábítószerezett. Az akkori kispesti MSZP-s önkormányzati képviselő beperelte őt, mivel szerinte a frakcióvezető megsértette a becsületét.

 

Olvasta már? 

Lacner szerint csak rágalom, hogy drogozik 

 

Emlékezetes: 2019 őszén láttak napvilágot azok a képi- és hangfelvételek, amelyeken Lackner Csaba akkori kispesti MSZP-s önkormányzati képviselő több tíz órán át részletezte a baloldali vezetésű kerületben zajló korrupciógyanús folyamatokat. A képi felvételeken látható, hogy fehér port szárítgat, majd csíkokba rendez, azonban a mai napig tagadja, hogy ő szerepel a felvételen.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.