2024. július 12., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június
május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
  Error: Cannot produce JPEG file. [./images/tmp-res/kispest-info.e0b6dbaffcf9.jpg]

Felavatták Puskás Ferenc mellszobrát

Főoldal>Közélet>Felavatták Puskás Ferenc mellszobrát
 
Írta: Pászti András
2013. március 27. 23:44
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Elsőként Kispesten állítottak szobrot az Aranycsapat egykori legendás kapitányának a fővárosban. A KÖKI előtti parkban Puskás Öcsi húga, özvegye és a kerület vezetői leplezték le az alkotást.

 

A Nemzet Sportolójának rajongói, tisztelői és barátai közül rengetegen ellátogattak Kristóf Lajos kispesti szobrászművész bronzszobrának avatására, ahol beszédet mondott Gajda Péter polgármester és Tarnai Richárd, Kispest országgyűlési képviselője.

 

Gajda Péter elmondta, Kispest díszpolgárának 2006-ban bekövetkezett halála óta az önkormányzat arra törekszik, hogy mindig méltóképpen emlékezhessünk kerületünk szülöttjére, a Honvéd egykori játékosára. Tarnai Richárd úgy fogalmazott, fejet hajtunk Puskás Ferenc előtt, aki innen indult és ily módon most ide tér vissza, és aki nagyon szerette a labdát, a szabadságot és a feleségét. Ezután a labdarúgó özvegye, Bözsi néni meghatottan köszönte meg mindenkinek, hogy gondoltak férjére, és eljöttek.

 

Puskás iskola diákjai rövid műsorral tisztelegtek a Puskás Ferenc előtt

 

Az eseményen részt vettek a Magyar Futballakadémia növendékei, Farkas Bertalan űrhajós, a Puskás iskola diákjai pedig egy rövid műsort is előadtak Kispest új köztéri szobra előtt.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.