2024. július 16., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június
május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Kispesti mentőknek gyűjtenek az adventi esten

Főoldal>Közülünk>Kispesti mentőknek gyűjtenek az adventi esten
 
Írta: Szerk.
2018. november 26. 09:20
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Immár hagyomány, hogy a Kispesti Társaskör adventi estjét az adományozásnak szenteli. Tavaly a fogyatékossággal élőknek ajánlották az estét, idén pedig a Kispesti Mentőalapítványnak gyűjtenek, hogy ezzel is segítsék az országban egyébként legtöbbet riasztott mentőállomás munkatársainak mindennapi életét.

A Kispesti Társaskör évről-évre egy jó cél mellé áll hagyományos adventi estjén. Tavaly a fogyatékossággal élőknek szentelték az estét: Harza Márk, a kerekesszékes mesemondó 50 ezer forint támogatást kapott a civil szervezettől, dr. György István Budapest kormánymegbízottja pedig a fogyatékossággal élőknek segítséget nyújtó Brandt Viktornak adományozott 250 ezer forintot decemberi, „Adjuk a húroknak…és a rászorulóknak is” elnevezésű jótékonysági koncertjének bevételéből. A helyszínen pedig 157 140 forint gyűlt össze, amelyet a fogyatékossággal élők és családjaikat segítő alapítvány, a Gyöngyszemek kapott meg a Kispesti Társaskörtől.

A Kispesti Társaskör idei Adventi estjén a Gyöngyszemek Alapítvány gondozottjai a Mese a Jószívű madárról című színdarabbal lépnek fel. Az előadás mondanivalójával arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy mindig segítsük meg, sose támadjuk a nálunk gyengébbeket. Ennek a mindennapokba való beillesztéséhez pedig a szeretet a legfőbb eszköz. Ebből fakad az önzetlen segítés, a rászorultak támogatásának és a gyengébbek megvédésének szándéka is.

 

A résztvevők ezúttal is adakozhatnak, hiszen a helyszínen a Kispesti Mentőalapítványnak gyűjtnek, ezzel is elősegítve az országban egyébként legtöbbet riasztott mentőállomás munkatársainak mindennapjait.

 

- Fontosnak tartjuk, hogy a Kispesti Társaskör által szervezett rendezvényeken ne csupán összegyűljünk, hanem nemes kispesti célokat is támogassunk. Mivel a kerületi mentőállomás az egyik legtöbbet riasztott állomás, úgy döntöttünk, mi is megpróbáljuk az ott dolgozók munkáját segíteni azzal, hogy idén nekik gyűjtünk hagyományos adventi estünkön – mondta el lapunknak Dódity Gabriella, a Kispesti Társaskör elnöke.  

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.